Părinți de nota 10

Pare a fi însărcinată, însă suferă de o boală rară: „Am fost la coadă la bancă, casierul s-a uitat la mine și m-a întrebat când trebuie să se nască copilul. I-am spus că nu sunt gravidă”

Jemily Brown a aflat că are cancer după ce în urma unei scanări abdominale a fost detectat un lichid care se acumulează în zona de jos a abdomenului.

Tumoarea, care este cunoscută și sub numele de „burtica de jeleu”, a fost eliminată într-o operație de 12 ore în octombrie 2017. După un an de la operație, tumoarea a început să crească din nou, iar femeia a recurs la chimioterapie, însă fără succes.

Femeia trăiește zilnic un calvar, iar pentru a putea face față, femeia trebuie să ia zeci de pastile pe zi și nu poate mânca alimente solide.

„Unul dintre cele mai grele lucruri pentru mine este cât de rară este această afecțiune. Este un teritoriu incert de multe ori.” , a spus Jemily.

În total Jemily a scos zece organe: intestinul gros, o parte din intestinul său subțire, apendice, splină, ombilic, ovare, trompe uterine, uter, diafragma și omentum.

Singura șansa a acesteia este un transplant de organe, însă această procedură a fost efectuată doar de 14 ori în lume.

„Am fost la coadă la bancă, casierul s-a uitat la mine și m-a întrebat când trebuie să se nască copilul. I-am spus că nu sunt gravidă.”, a mai spus Jemily Brown.