Părinți de nota 10

Cum s-a stins soția masterchef-ului Joseph Hadad. Juratul Pro TV a rămas văduv cu trei copii

Joseph Hadad este unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România și proprietarul a două localuri de top din Capitală. Chef-ul a trăit o adevărată dramă în urmă cu 12 ani, când soţia i-a murit de cancer, iar el a rămas cu trei copii.

”Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor. Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42“, a declarat chef Hadad, pentru Click.ro, care a luat-o de la capăt după moartea soţiei lui.

Se consideră vinovat de moarte soției sale, deoarece s-a axat numai pe muncă și nu a mers cu ea la doctor. A cheltuit sume importante pentru a o trata, a vândut apartamentul, însă nu a reuşit. După 3 ani de tratamente, corpul femeii a cedat.

“Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…“, a mai spus Hadad.