Părinți de nota 10

E fata sau e băiat? Cele mai ciudate moduri de a prezice sexul copilului

Atunci când o femeie află că este însărcinată începe și bursa pariurilor. E fată sau e băiat? Fiecare își dă cu părerea legându-se de detalii care mai de care mai bizare.

Folclorul e bogat în indicii care pot prezice sexul copilului, iar dacă ești o persoană mai pragmatică și fără simțul umorului, s-ar putea să le găsești chiar enervante. Totuși, dacă te detașezi un pic, poți vedea aceste interpretări bizare ca pe o distracție în plus. În timpul sarcinii ai nevoie de motive să zâmbești, așa că iată câteva dintre cele mai ciudate moduri de a prezice sexul copilului, potrivit littlethings.com

Fată sau baiat? Sexul copilului tău este determinat de un virus
Evident, cea mai sigură cale de a afla sexul copilului este o ecografie făcută de medicul specialist, însă datina străbună își spune și ea experiența. Ai putea chiar să ții secret acest detaliu, pentru a-i lăsa pe cei din jur să ghicească.

Schimbările la nivelul pielii
Se spune că dacă ești însărcinată cu o fetiță, pielea ta va deveni mai grasă. În schimb, o sarcină cu un băiat îți va face pielea mai ternă. Oricum ar fi, schimbări vor exista și sunt normale în această perioadă a vieții.

Acnee
Orice femeie însărcinată va oberva că i se întâmplă lucuri ciudate. Legat de credința de mai sus, efectul unui ten mai gras se vede prin apariția coșurilor. Prin urmare, dacă îți apar coșuri, sigur vei avea o fată. Dacă nu te trezești brusc precum o adolescentă la pubertate, mulțumește-i băiețelului din burtă.

Strălucirea
Faptul că în timpul sarcinii femeile au o strălucire aparte este acceptat de mai toată lumea. Totuși, există superstiția potrivit căreia doar dacă ești însărcinată cu un băiat vei fi cu adevărat luminoasă.

Linia neagră

Tuturor femeilor le apare o linie neagră pe burtică, uneori mai accentuată, alteori mai palidă. Dacă aceasta se oprește deasupra buricului este semn că vei avea o fetiță, iar dacă se continua mai jos este băiat.

Sistemul imunitar al gravidei poate indica sexul bebelușului
Testul cu bicarbonat de sodiu
Despre acest test, se spune că are o acuratețe de 80%. Este foarte simplu de făcut. Trebuie doar să amesteci două lingurițe de bicarbonat de sodiu cu urina ta. Dacă sfârâie, vei avea băiat, dacă nu se întâmplă nimic, e fată.

Textura părului
Orice sex ar avea copilul, părul mamei va suferi niște transformări. Din bătrâni este credința că un păr moale și tern anunță nașterea unei fete, pe când un păr gros și strălucitor a unui băiat.

Părul de pe corp
Femeia gravidă care se confruntă cu o pilozitate accentuată, poartă în pântece un băiat. Dacă lucrurile rămân neschimbate, atunci va avea o fată.

Creșterea în greutate
Femeile care se îngrașă în timpul sarcinii mai mult în zona abdomenului și a bazinului vor naște băieți. Cele care devin rotofeie peste tot sunt mame de fete.

Temperatura picioarelor
Dacă observi că ai picioarele mai reci decât de obicei, cel mai probabil vei avea un băiețel. În cazul în care nu observi nicio schimbare a temperaturii tălpilor, este posibil să fii însărcinată cu o fată.

Creșterea piciorului
În timpul sarcinii multe femei se plâng de faptul că le crește piciorul. Uneori, după naștere revin la dimensiunea obișnuită, alteori schimbarea este definitivă. Dacă trebuie să vă cumpărați pantofi cu jumătate de număr mai mari, superstițiile spun că sunteți mamă de băiat.

Poftele
Cel mai des predicțiile cu privire la sexul copilului au în centrul lor poftele mamei. Aparent, dorința de a mânca dulce e semn că va veni o fetiță, iar cea de sărat, un băiat.

Poziția burții

Femeile însărcinate sunt adeseori măsurate din priviri după care vine verdictul: ”e fată pentru că ai burta în sus” sau ”e băiat că e burta lăsată”.

E adevărat că, dacă nu ai grețuri matinale la începutul sarcinii, vei avea băiat?

Practic, orice semn poate prezice sexul copilului

Greutatea tatălui

Aparent, și kilogramele acumulate de tată preconizează sexul copilului. Dacă acesta rămâne la greutatea de dinainte de a rămâne însărcinați, veți avea un baiat, dar dacă încep să-l strângă hainele e semn că urmează să se nască o fetiță.

Dureri de cap

Chiar și durerile de cap pot fi semne ale genului copilului pe care îl porți în pântece. Băieții sunt cei care e produc mamelor migrene încă din burtă, în timp ce fetele nu dau niciun fel de astfel de semn.

Poziția de somn
În general, gravidele nu pot să mai doarmă pe nicio parte, dar specialiștii în prezicerea sexului copilului în funcție de orice detaliu spun că dacă alegeți partea stângă, veți avea un băiat. Somnul pe partea dreaptă se traduce prin apariția unei fete.

Culoarea mameloanelor
Indiferent de preziceri, sânii suferă transformări majore în perioada cât sunteți însărcinată. Totuși, dacă aureola din jurul sfârcurilor nu-și schimbă culoarea, veți avea o fetiță, iar dacă se închide la culoare, veți fi mamă de băiat.

Ce trebuie să știi despre ecografiile din timpul sarcinii

Dimensiunea sânilor
Una dintre părțile frumoase ale sarcinii este că sânii cresc. Dar, dacă dreptul devine mai mare, prezice nașterea unui băiat. Sânul stâng mărit, e semn că este fetiță.

Stângăcie
Felul în care te comporți în timpul sarcinii e un mod de a prezice sexul copilului. Un bebeluș băiat te va face să fii mai zăpăcită decât ești de obicei, pe când o fetiță te va lăsa să funcționezi ca e obicei.