Părinți de nota 10

Un gest cât o mie de cuvinte! Și-a vândut jucăriile ca să-și salveze câinele deși nu avea siguranța că va trăi!

Un băieţel de 10 ani, din Fairport, New York, pe nume Connor a suferit extrem de mult când a primit vestea că dulăul său suferă de o boală necruţătoare care îl va ucide. Ceea ce a făcut pentru a-și salva câinele a strârnit râuri de lacrimi!

Vestea că dulăul Copper, de patru ani, suferă de sindromul Wobbler a tulburat întreaga familie! Sindromul Wobbler este o malformaţie a vertebrei ce susţine gâtul și se manifestă cu preponderenţă la Dogul German şi la Doberman, trecuţi de vârsta de 4 ani. Printre simptome se numără dificultatea în aplecarea gâtului, pierderea coordonării membrelor şi finalizând prin paralizia totală.

Mama lui Connor era convinsă că prietenul familiei nu va avea nicio șansă să supraviețuiască și a încercat să îl obișnuiască pe băiat cu ideea morții, dar Connor nu a putut accepta sub nicio formă!

Singura salvare a lui Copper după aflarea acestui diagnostic era o operaţie prin care se înlătură o porţiune a vertebrei care apasă măduva spinală., dar operaţia costa aproape 7.000 de dolari, incluzând aici analizele, computerul tomograf şi tratamentul de recuperare, sumă pe care familia nu o avea.

Cu toate astea, mama băiatului nu a suportat să vadă zilnic durerea cu care se confrunta fiul său, așa că, Jennifer Jayne a cerut prin intermediul site-ului GoFundMe, 2.800 de dolari, urmând să completeze până la 7.000 din economiile familiei.

Loading...