Părinți de nota 10

Simona Gherghe a întâmpinat probleme în a doua zi de grădiniță a fiicei sale: „Trebuie să fiu tare, să rezist”

Au început școlile, grădinițele, așa că și Simona Gherghe a decis că e momentul ca Ana Georgia să nu mai stea acasă cu mama și cu bunica și să meargă la grădiniță. Prezentatoarea TV a dezvăluit că prima zi a decurs foarte bine, micuța nu a plâns, dar a doua zi a fost mai dificilă.

Ana Georgia a început să plângă când a simțit lipsa mamei. Vedeta a așteptat la ușa grădiniței, în caz că fetița începe iar să îi ducă dorul.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniță, l-am lăsat pe Vlad acasă, și sunt în fața grădiniței, pentru că avem următoarea situație: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reușit acum să o liniștească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video și i-am spus că o să vină mama să o ia, a reușit să se liniștească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aștept și o să fie ok. Nu vreți să știți ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că așa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 și jumătate’, a spus Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, momentul adevărului! Motivele pentru care a plecat de la Acces Direct: „Am vrut să las loc pentru ceva mai bun!’
Simona, ai avut o vară plină, cu schimbări majore atât pe plan personal, cât și profesional. Cum a fost perioada din mai și până acum, de când a venit pe lume Vlad Ioan?

Ca un montagne russe (zâmbește), cu mult greu, la început, apoi mai ușor, din ce în ce mai ușor, dar atât de frumos… Vlad are, acum, 4 luni, e un băiețel liniștit și foarte zâmbăreț! Și are grijă să n-o deranjeze pe mami noaptea.