Părinți de nota 10

O bătrână de 74 de ani a născut gemeni! Mama femeii abia așteaptă să-i îngrijească pe micuți

Toată lumea s-a declarat fericită în urma evenimentului, inclusiv mama bătrânei, care abia aşteaptă să-şi îngrijească nepoatele.

Zerramatti Mangayamma a născut gemeni printr-un tratament cu fertilizare in vitro
Yerramatti Mangayamma, din districtul Guntur, din sudul Indiei, nu a putut rămâne însărcinată, după ce s-a căsătorit cu soțul ei, în 1962, însă nu a vrut să renunțe.”A rămas însărcinată din prima încercare și asta a fost cu adevărat uimitor pentru noi, iar din acel moment, ne-am format în echipe. Așadar, am format trei echipe, una care să aibă grijă de sarcina ei, o echipă care să aibă grijă de nevoile nutriționale și o altă echipă care să aibă grijă de sănătatea ei generală”, spune medicul care s-a ocupat de sarcina femeii, citat de Reuters.

Mama bătrânei de 74 de ani este fericită şi abia aşteaptă să-şi îngrijească nepoatele: „Și eu sunt foarte fericită. În cele din urmă, fiica mea a devenit mamă. Voi avea grijă de copii, nicio problemă cu asta. Există multe persoane care să-i sprijine, iar eu am fost aici în ultimele opt luni. Am gătit mâncare pentru ea, întrucât era însărcinată și are nevoie de o dietă specială. Mi-am dorit întotdeauna o nepoată, acum am două. Sunt foarte fericită”, a precizat mama lui Yerramatti Mangayamma, bătrâna de 74 de ani care a născut gemeni.

Loading...