Părinți de nota 10

O educatoare a refuzat florile din prima zi de grădiniță. Ce i-a rugat pe părinți

O educatoare din Craiova i-a sunat pe părinți înainte de începerea grădiniței și le-a spus că nu vrea să primească flori. În schimb, le-a propus ceva inedit.  Părinții celor 30 de copii din grupa pregătitoare au primit un telefon de la educatoarea micuților, pentru a le propune să doneze sumele destinate pentru florile din prima zi de grădință la „Bursa fericirii”. Banii vor contribui la construirea

Clinicii de oncologie pentru copii, ce se va efectua în România prin intermediul Asociației Dăruiește Viață, conform Digi24. În schimbul sumei de 70 de lei, fiecare copil a primit un tricou şi acţiuni onorifice la viitorul spital pediatric. „Bucuria buchetului de flori pe care o primesc azi este imensă şi din această bucurie vreau să dau mai departe.

Părinţii au donat o sumă pe bursa de fericire”, a spus Elena Ocroteală, educatoare. Părinții au primit cu bucurie această ințiativă, apreciind gestul nobil al educatoarei: „Este un model pentru comunitatea civică. Eram obişnuit să aduc flori, sunt frumoase, dar într-o situaţie de genul acesta, gândurile sunt mult mai nobile şi mai bine primite”, a declarat părintele unui copil.


Clinica ce urmează să fie contruită este primul spital de oncologie pediatrică din România, unde copiii bolnavi vor putea beneficia de tratament adecvat, inclusiv radioterapie. Pentru ca acest proiect să poată fi realizat, este nevoie de 8 milioane de euro.