Părinți de nota 10

Morgan Freeman ne predă cele mai puternice lecții de viață: 10 sfaturi de la magicianul cuvintelor

Morgan Freeman este un adevarat maestru al intelepciunii, iar cuvintele sale adevarate lectii si sfaturi care ajung la sufletul celui care le asculta.

Uite 10 citate si cuvinte intelepte de la Morgan Freeman, magicianul cuvintelor

1. Iertarea elibereaza sufletul, indeparteaza frica.

2. Intotdeauna le spun copiilor mei ca daca te asezi, oamenii vor calca peste tine. Dar daca continui sa te tarasti, sa mergi in patru labe, sa mergi, cineva intotdeauna, dar intotdeauna, iti va da o mana de ajutor. Intotdeauna. Dar trebuie sa continui sa dansezi, trebuie sa continui sa iti misti picioarele.

3. Bunatatea in a gandi sau a darui creeaza pr0funzime si fericire. Bunatatea in a vorbi creeaza o iubire durabila.

4. Daca te trezesti si zapada este pana la genunchi, nu te umpli de manie. Pur si simplu este ceva caruia trebuie sa ii faci fata. Daca te afli intr-o situatie, este singura situatie pe care o traiesti in acel moment si trebuie sa ii faci fata.

5. Atata vreme cat te simti ca o v1ctima, esti una.

6. Pot sa spun ca viata este buna cu mine. A fost si este buna cu mine. Asa ca ma gandesc ca indatorirea mea este sa fiu si eu bun cu ea. Cum sa fii bun cu viata? O traiesti.

7. Unul dintre lucrurile pe care te poti baza intotdeauna – acesta este unul din adevarurile universale si probabil ca l-ai mai auzit si in alta parte – orice decidem ca vrem sa facem este ceea ce facem.

8. Daca traiesti o viata de pretexte si scuze, viata ta nu valoreaza nimic pana cand nu faci ceva care iti schimba intr-adevar realitatea.

9. Vechii egipteni aveau o credinta frumoasa despre trecerea in nefiinta. Cand sufletele lor ajungeau la intrarea in rai, strajile le adresau 2 intrebari, iar de raspunsurile lor depindea daca intrau sau nu in Rai. “Ai gasit bucurie in viata ta?”. “A adus viata ta bucurie celorlalti?”

10. Nu fi diferit doar de dragul de a fi diferit. Daca vezi lucrurile diferit, functioneaza astfel. Urmeaza-ti propria muza intotdeauna.