Părinți de nota 10

O fetiță a făcut o criză de isterie pentru că nu i-a plăcut penarul pe care i l-a cumpărat mama sa. Ce decizie a luat părintele

Haley Hassel, o mamă din SUA, a povestit cum a reacționat la capriciul fiicei sale Presley. Mama a decis să-i facă o plăcere fetei și i-a cumpărat un penar cu păpuși LOL. Dar lui Presley nu i-a plăcut darul. L-a aruncat în coș și a făcut o criză de isterie spunând că toți copiii din clasă au deja astfel de penare. Și s-a dus în camera ei, trântind tare ușa.

Mama supărată, pentru a o învăța pe fiica nerecunoscătoare, i-a spus acesteia că va merge la școală cu o simplă pungă de polietilenă pe fermoar. Fata, desigur, era foarte supărată și voia să înapoieze penarul.  Cu toate acestea, Haley nu a fost de acord. Ea a declarat că va dărui penarul unui elev ai cărui părinți nu au posibilitate să cumpere o asemenea rechizită.

Recunoștința poate schimba orice situație negativă, a mai spus părintele. Prin urmare, a luat o astfel de decizie în legătură cu penarul. Majoritatea părinților au fost de acord cu poziția femeii. Ei au spus că mulți dintre copiii de astăzi sunt nerecunoscători pentru ceea ce primesc și trebuie făcut ceva cu acest lucru.