Părinți de nota 10

Un băiețel i-a trimis o scrisoare în Paradis tatălui său mort. Peste câteva zile, a primit un răspuns neașteptat

Un băiețel de 7 ani, din Scoția, copleșit de dorul pentru tatăl său mort în anul 2014, a decis să-i trimită acestuia o scrisoare la noul său domiciliu, în Paradis. La doar câteva zile distanță, micuțul a primit un răspuns care a devenit viral.

Conform www.aufeminin,com, pe plic, micuțul Jase a scris o rugăminte adresată factorului poștal: “Domnule poștaș, ați putea, vă rog, să expediați acest plic în Paradis? Este aniversarea tatălui meu. Mulțumesc”, a scris micuțul.

Ce răspuns a primit micuțul la scrisoarea pe care i-a trimis-o tatălui său mort
Impresionați de mesajul băiatului, reprezentanții serviciului poștal local au decis să facă un gest frumos și să-i răspundă pentru a-l asigura că scrisoarea lui a ajuns în siguranță la destinație și i-a fost înmânată personal tatălui său: “Vrem să te anunțăm că am reușit să-i livrăm scrisoarea tatălui tău, în Paradis. A fost o adevărată provocare să evităm stelele și celelalte obiecte din galaxie”, i-au scris reprezentanții poștei pe plic.

Gesturile mici pot aduce bucurii imense

Mama lui Jase, Teri, a decis să împărtășească cu toți prietenii ei de pe Facebook gestul deosebit făcut de reprezentanții poștei locale. De asemenea, femeia a ținut să mulțumească persoanelor care și-au găsit timp să-i răspundă: “Era coplesit de emoție și-mi spunea: <> […] Nu vă pot exprima în cuvinte cât era de emoționat că tatăl lui primise scrisoarea. Mi-ar plăcea ca oamenii să știe că astfel de inițiative mici pot avea un impact fantastic asupra vieții celor din jur. Prin gestul său, serviciul poștal mi-a adus mângâiere. Mi-a redat încrederea în oameni“, spune mama lui Jase.

Povestea băiețelului care i-a trimis o scrisoare tatălui său în ceruri a avut un impact foarte puternic în mediul online, fiind share-uită de 275 000 de persoane.