Părinți de nota 10

Anca Serea ar mai vrea un copil. „De ce nu?”

Pe 14 august, Anca Serea a adus pe lume cel de-al saselea copil al sau. O fetita, Leah Maria. Fosta prezentatoare mai are doua fete si trei baieti.

Dar este posibil sa nu se opreasca aici, iar familia sa se mareasca din nou. Desi sustine ca acum este mult prea devreme sa se gandeasca la acest lucru.

Mai vrea un copil
Anca Serea a fost intrebata pe pagina sa de Instagram daca mai face inca un copil, iar raspunsul a venit prompt:

„Este prea devreme sa ma gandesc la acest lucru:)! Dar… de ce nu?”

Vedeta nu si-a ascuns dorinta de a mai face copii nici cand era insarcinata cu cel de-al saselea bebelus. „Am zis ca ne mai dorim al saptelea copil, dar asta tine de intimitatea noastra,” declara vedeta dupa ce anuntase ca este din nou insarcinata.

A facut cezariana, dupa cinci nasteri naturale
Dupa cinci nasteri naturale, Anca Serea a fost nevoita sa faca operatie de cezariana, pentru ca fetita nu era pozitionata cum trebuie. Anca a marturisit ca se resimte foarte tare dupa aceasta interventie, ba mai mult a recomandat viitoarelor mamici sa aleaga nasterea naturala, daca au aceasta posibilitate. „Va implor sa reconsiderati si sa ma credeti ca nu e cea mai buna alegere (va spune cea care a nascut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare)!,” a spus Anca Serea.