Părinți de nota 10

Mama adolescenta si-a dat fiica spre adoptie. 21 de ani mai tarziu, o scrisoare le schimba viata

Aceasta poveste are un inceput trist. O mama singura isi sacrifica dragostea pentru fiica sa, cu intentia de a-i oferi o viata mai buna. Insa finalul este unul fericit, si desi suna neasteptat, pare sa fi fost planificat de soarta.

adoptie

In 1986, o fata in varsta de 19 ani din Africa de Sud s-a aflat intr-o sitiatie critica: insarcinata, singura si fara un loc de munca care sa o ajute sa supravietuiasca. Tanara mama si-a iubit copilul, dar cand s-a vazut singură pe lume, a simtit ca cel mai bun lucru pentru fiica ei ar fi sa o dea spre adoptie. Mama a luat aceasta decizie din dorinta de a-i oferi micutei sale posibilitatea de a creste intr-o familie care sa-i poata oferi tot ce merita.

Si-a dat fetita, pe care a botezat-o Tammy, la scurt timp dupa nastere, dar s-a asigurat ca va face ceva special pentru cea mica, care fara sa stie va fi cheia unei minuni, 21 de ani mai tarziu.

Ea a scris o scrisoare pe care a dat-o viitoarei familii a fiicei sale, explicand in detaliu de ce a luat decizia de a renunta la propriul copil. In biletul scris la data de 15 august 1987, se spunea:

„Fiicei mele iubite,

Aceasta este cu siguranta cea mai dificila scrisoare pe care o voi scrie in toata viata mea. Sunt atat de multe lucruri pe care as dori sa le spun … In primul rand vreau sa stii ca te iubesc foarte mult. Te rog, nu te gandi nicio secunda ca te-am dat pentru ca nu te iubesc, dimpotriva.”

Tammy a fost adoptată de o familie iubitoare care i-a oferit tot ceea ce avea nevoie, dar pe masura ce a crescut, a inceput sa fie curioasa sa afle ce s-a intamplat cu femeia care i-a scris scrisoarea. Cand a crescut, Tammy a inceput sa caute mai multe informatii si sa lege cele cateva indicii oferite in scrisoarre de femeia care i-a dat nastere. Un indiciu pe care tanara mama l-a scris a fost ca avea un frate si o sora, pe nume Kevin si Beverly.

Intr-una din zile, Tammy a decis sa caute pe retelele de socializare, cu putinele informatii pe care le avea, in speranta ca isi va gasi tatal si, spre surprinderea sa, a reusit sa dea de profilul unui barbat care parea a fi Kevin, unchiul sau biologic.

Din profilul lui Kevin, Tammy a reusit sa identifice o femeie despre care a banuit ca este mama sa naturala si i-a scris rapid un mesaj.

„Nu aveti idee cine sunt, dar sper sa aveti o idee despre ce este vorba si ma rog sa va dati seama. Numele meu este Tammy, am 21 de ani, locuiesc in Africa de Sud si sunt adoptata.” Acesta a fost mesajul fetei.

Banuielile lui Tammy erau corecte, iar mama, citind scrisoarea, nu si-a putut controla bucuria pe care soarta i-o facuse.

Mama si fiica nu se asteptau sa se intalneasca fata in fata, iar intalnirea lor a fost plina de emotie si a atins inimile a mii de oameni, dupa ce a fost publicata pe retelele de socializare.

Povestea lui Tammy si a mamei sale ne ofera mai multe lectii de viata. Recunoastem sacrificiile pe care o mama este dispusa sa le faca de dragul copiilor si inima mare a unei fiice, care in loc sa judece sau sa aiba resentimente pentru ca a fost data spre adoptie, nu are altceva decat dragoste pentru mama ei biologica.

Categoric, legaturile de sange nu mor din cauza timpului sau a distantei.

Loading...