Părinți de nota 10

Cum arată femeia care a fost însărcinată timp de 15 ani

Cei opt copii ai ei s-au născut la distanță de doi ani unul de altul, așa că Greta Dench a fost însărcinată sau a alăptat timp de 15 ani. Cu toate acestea, ea este în formă maximă și pare mult mai tânără decât este. Mai mult, spune că nu are deloc vergeturi.

Greta Dench, din Australia, are 38 de ani. De când s-a căsătorit cu soțul ei, Simon, ea și-a dorit mult copii, însă doctorii i-au spus că nu va reuși niciodată din cauza ovarelor polichistice. Totuși, acum 14 ani, miracolul a avut loc astfel că Greta l-a născut pe primul ei copil Jeremiah, după un an de încercări eșuate.

Deși nu și-au dorit niciodată o familie mare, Greta și Simon s-au gândit că le-ar plăcea un al doilea copil și astfel s-a născut Felix, acum în vârstă de 13 ani. Apoi au urmat Ezra și Hugo, de 11, respectiv 9 ani. Fericiți că reușeau să crească fără probleme patru copii, Greta și Simon s-au gândit la al cincilea. Jasper s-a născut în 2012. La fel de ușor au venit și următorii: Vera de 4 ani, Benji, de 2 ani și mezina Elsie, care are acum 5 luni.

Cum reușește o femeie să crească 8 copii și să arate atât de bine? Greta spune că sportul practicat zilnic și nutriția corectă reprezintă secretul ei. Oricine poate să crească mai mulți copii dacă se organizează bine, mai crede ea.