Părinți de nota 10

Un băiețel de 5 ani i-a salvat viața mamei sale

Un băiețel de doar 5 ani a reușit să îi salveze viața mamei sale în ziua în care femeii i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința. Jenson Goldsmith din Kirton, Lincolnshire și-a găsit mama leșinată în bucătărie.

Micuțul a sunat la numărul de urgență 999 și până au sosit medicii a avut grijă de sora lui mai mică. Băiețelul nu a ezitat nicio secundă. Mai mult, el a explicat medicilor unde locuiește și când aceștia au ajuns s-a urcat pe un scaun și a descuiat ușa.

În tot acest timp Jenson și-a ținut surioara în brațe, care începuse să plângă, potrivit lincolnshirelive.co.uk. Medicii au afirmat că micuțul i-a salvat viața mamei sale, Hayley, care se afla într-o stare critică din cauza unei afecțiuni mai vechi. Întrucât are un istoric de probleme medicale, Hayley îi explicase fiului ei cum să o ajute. „I-am arătat acum câteva săptămâni cum să sune la 999 dacă se întâmplă ceva cu mine”, a afirmat femeia. Jenson a devenit un erou în orășelul său, mai ales după ce medicii au confirmat că a intervenit într-un moment critic.