Părinți de nota 10

Mama l-a abandonat la două zile după naștere în fața orfelinatului… O poveste emotionanta

Gabe s-a născut în Brazilia, și avea doar 2 zile atunci când mama sa l-a abandonat la un orfelinat.

Viitorul lui părea sumbru, părea că Gabe este destinat unei vieți singuratice pe un pat de spital, șansele să fie adoptat erau foarte mici pentru că el nu arăta ca alți copii, Gabe se născuse fără mâini și fără picioare.

Apoi, într-o zi, Janelle Adams, din Utah, i-a văzut poza într-un supermarket și a decis că vrea să îl ajute. Mulți oameni trecuseră pe lângă acea poză, dar Janelle nu-și putea scoate copilul din minte. În cele din urmă ea a reușit să găsească orfelinatul în care trăia Gabe și a început procesul de adopție.

Adopția nu a fost ușoară, dar după ce toată birocrația a fost rezolvată, ea și soțul său, Ron, au mers la aeroport și și-au luat fiul cel mult așteptat. A fost dragoste la prima vedere.

Încă de la început, Janelle și Ron l-au tratat pe Gabe de parcă ar fi fost copilul lor. Și cu cât acesta reușea mai mult să se descurce singur, cu atât devenea mai independent.

Când avea 12 ani, Gabe putea face aproape orice făceau și ceilalți copii de vârsta lui, în ciuda dizabilităților avute. Se putea îmbrăca singur, putea mânca, ba chiar putea să și înoate. Putea să urce și scările fără niciun ajutor: ,,Puteam să o fac, și puteam să o fac zâmbind”, spune Gabe.

Părinții lui au declarat: ,,A fost mereu scopul nostru să îi permitem lui Gabe să aibă libertatea de a alege, și știam că asta se va întâmpla doar dacă va învăța să fie independent”.

La început familia Adams credea că ei erau cei care îl salvau pe copil, dar abia apoi și-au dat seama că acest copil a fost cel care i-a salvat pe ei. El i-a învățat ce este cu adevărat important în viață, și i-a învățat să muncească din greu și să nu renunțe niciodată.

Acum Gabe e o mică vedetă, împrăștie bucurie oriunde merge și îi face pușin mai fericiți pe toți cei pe care îi întâlnește, el a reușit imposibilul.