Părinți de nota 10

Scrisoarea emoționantă a unui viitor tătic pentru iubita lui însărcinată a cucerit internetul

Mesajul unui tânăr din Florida, SUA, a emoționat publicul. Josh Streeter și iubita lui, Ariana Ward, așteptau venirea pe lume a primului lor copil. Josh, uluit de chinul, dar și clipele minunate, prin care trece o femeie însărcinată, a postat pe pagina lui de Facebook o scrisoare pentru toți bărbații care se pregătesc să devină tătici, în care le spune tot ce a învățat el din această experiență și cum ar trebui să-și trateze partenerele.

Scrisoarea acestuia s-a viralizat în mediul online:
,,Sarcina iubitei mele este cea mai tare experienţă pentru mine. Am învăţat multe lucruri pe care credeam ca le ştiu deja. Îţi dă frustrare, nervi, dar te face să iubeşti din ce în ce mai mult, să îţi pese mai mult decât oricând, îţi dă răbdare şi te învaţă ce e acela respect. Acum văd sarcina cu alţi ochi.

Este multa muncă, dar este şi un moment foarte emoţionant. Fiecare secundă din această perioadă contează. Sarcina a preluat controlul asupra corpului logodnicei mele. E stresată, are dureri, merge des la baie, are greţuri toată ziua. Le doare, obosesc, devin emotive şi nu ştiu să îţi spună de ce. Dar aici intervii tu. Fă-o să înţeleagă că nu este nicio problemă dacă plange, dacă se supără, dacă se enervează sau începe să râdă în hohote ca din senin. Fă-o să se simtă o regină. Pentru ca în burtica ei se dezvoltă o viaţă, iar pentru mine asta este incredibil.

Dă-i motive să zâmbească în fiecare zi. Începe să se vadă altfel atunci când se priveşte în oglindă, hormonii ei o iau razna, se îngraşă. Atunci va avea impresia că îşi pierde din frumuseţe. Adevărul este ca în perioada asta e mai frumoasă ca niciodată.

Ca un viitor tată şi un logodnic căruia chiar îi pasă, pot să spun cu mâna pe inima că asta e cea mai bună şcoală. Fii acolo când are nevoie. Fii tatăl copilului ei de care are nevoie. Iubeşte-o şi reaminteşte-i cât de frumoasă este. Este cea mai frumoasă experienţă prin care am trecut. Am învăţat multe despre mine. Am învăţat prin ce trec femeile. Vă respect enorm.

Acum văd sarcina cu alţi ochi de când am ajuns să fiu şi eu implicat în asta. Asta este cea mai bună şcoală pe care o poate face un bărbat’, a scris tânărul.

Josh și iubita lui sunt acum părinții unui băiețel superb, de care sunt foarte mândri.