Părinți de nota 10

Se pregateau de adoptie insa cand au cunoscut mama surogat au izbucnit in lacrimi

Walt si Anny au decis sa adopte un copil dupa ce ani de-a randul s-au luptat sa aiba copii insa viata lor s-a schimbat dramatic in momentul in care au cunoscut-o pe mama surogat.

Povestea dintre Walt si Annie a inceput in copilarie pentru ca cei doi s-au cunoscut atunci cand Walt avea 10 ani si de atunci au fost nedespartiti.

Au fost vecini si prieteni, iar cand au ajuns la adolescenta, relatia lor de prietenie din copilarie s-a transformat intr-o relatie de cuplu.

Cand Walt era copil, a visat ca va avea o fetita, cu ten masliniu, pe care o va chema Chloe, iar visul lui Walt a ramas viu chiar si pe parcursul vietii de adult.

Intr-o seara, cand el si Annie au stat de vorba despre planurile lor de viitor, a venit vorba si despre planurile fiecaruia de a avea copii.

Atunci Annie i-a povestit ca din totdeauna si-a dorit sa aiba o fetita si ca, desi stie ca suna ciudat, deja a ales numele pe care isi doreste ca fiica ei sa il poarte, iar acesta este Chloe.

A fost primul semn pentru Walt ca visul lui din copilarie de a avea o fetita pe nume Chloe, avea sa se implinesca.

Totusi, Walt stia in sufletul sau ca fetita tu ten masliniu si ochi negri pe care o vazuse in visul sau din copilarie, nu avea cum sa fie copilul lor pentru ca Annie era blonda cu ochi albastri si are tenul foarte deschis.