Acesta a explicat că pur şi simplu au avut ghinion şi că merg înainte, cu optimismul că vor mai putea încerca din nou, în viitor.

”Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu anunţase că urmează să devină mamă pentru prima oară la sfârşitul lunii aprilie, ea dezvăluind atunci că va avea un băieţel.
Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate şi s-a mutat la Timişoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timişorean. Fosta “Mama Natură” nu se grăbeşte să îmbrace rochia de mireasă, ci se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul ei. Vedeta a împlinit 34 de ani pe 22 aprilie.