Părinți de nota 10

Scrisoarea unui bebeluș avortat către mama lui

Scrisoarea unui bebeluș avortat către mama lui, este o poveste extrem de emoționantă despre avort, ce ajuns virală.

Mii de persoane au fost sensibilizate de ea și a fost distribuită pe rețelele de socializare de sute de ori.

‘Dragă mamă,

Sunt în Rai acum… Mi-am dorit foarte mult să fiu fetița ta. Nu înțeleg prea bine ce s-a întâmplat, eu eram foarte fericită când am realizat că exist.

Deși era întunecos locul în care mă aflam, mă simțeam foarte bine. Am văzut că aveam degete și tălpi. Eram drăguță, chiar dacă nu eram nici pe departe pregătită să părăsesc acel loc. Mai tot timpul mi-l petreceam dormind.

Chiar din primele zile, m-am simt foarte apropiată de tine. Câteodată te auzeam plângând și plângeam și eu. Câteodată te auzeam țipând și apoi iar plângeai. Îl auzeam pe tati cum țipa și el la tine. Mă întristam și speram să îți revii repede. Într-o zi știu că ai plâns încontinuu. Sufeream cu tine. Nu-mi puteam imagina ce te-a supărat atât de tare.

În aceeași zi s-a întâmplat ceva de neimaginat pentru mine. Cineva a venit în acel loc confortabil în care mă aflam. Am fost foarte speriată. Am țipat, dar nu m-ai auzit. Acel cineva a venit și mai aproape și eu am țipat și mai tare la tine. Am cerut ajutorul. Chiar cred că nu m-ai auzit.

Atunci am realizat că nu-ți voi vedea niciodată fața și nu te voi auzi niciodată cum îmi vei spune cât de mult mă iubești. Voiam să-ți șterg toate lacrimile. Îmi doream atât de mult să te fac fericită. Acum am realizat că nu voi mai putea face asta. Visurile mele erau spulberate.

Mi-am dorit foarte mult să fiu fetița ta. Nu pot decât să-mi imaginez ce lucruri îngrozitoare ți s-au întâmplat. Am vrut să-ți spun cât de mult te iubesc, dar nu știam încă acele cuvinte pe care tu să le înțelegi.

La un moment dat, am simțit că nu mai pot respira. Simțeam cum mă înalț. Eram purtată de un înger imens care m-a dus într-un loc minunat. Încă plângeam. Dar acel înger m-a liniștit și locul în care m-a dus era atât de frumos.

Apoi am fost fericită. L-am întrebat pe înger ce s-a întâmplat și mi-a spus că e vorba despre un ‘avort’. Nu am știut ce este, așa că am decis să-ți scriu o scrisoare.

Vreau să știi că te iubesc foarte mult, că mi-am dorit să fiu lângă tine și sper să nu mai suferi niciodată atât de mult.

Te rog ai grijă!

Cu dragoste,
Fetița ta’