Părinți de nota 10

E unică în lume! Medicii și părinții au rămas șocați când au văzut cu ce s-a născut pe cap fetița! La naștere mama a crezut că nu vede bine: „Dumnezeule, așa ceva nu e posibil!”

Imaginile cu un bebeluș fac înconjurul lumii și au devenit rapid virale. Medicii și părinții au rămas deopotrivă de uimiți când au văzut-o pentru prima dată pe cea mică, după naștere. Internauţii s-au arătat complet vrăjiţi de Devina Smith, atunci când mămica sa a decis să publice primele poze cu micuţa pe reţelele sociale. Mulţi n-au crezut că aceasta chiar are, într-adevăr, părul alb!

Devina s-a născut pe data de 1 mai 2017, și deși încă nu are nici măcar un anișor, a devenit o adevărată vedetă pe internet. Se pare că în momentul în care a venit pe lume, mama ei s-a speriat îngrozitor fiindcă credea că bebelușul suferea de o boală genetică rară, însă medicii au liniștit-o rapid. Jessica Smith, mama minunii, în vârstă de 27 de ani, a aflat că fiica sa suferă doar parțial de albinism. Acest lucru va însemna că are și va avea pigment la nivelul pielii, dar nu și în păr! Drept urmare, în ciuda părului alb, micuța Devina este perfect sănătoasă.

3 zodii care sunt în stare să își dea și viața pentru persoana iubită. Vezi dacă te numeri printre ele
Când vine vorba despre iubire, trei zodii nu concep viața fără să fie zi de zi îndrăgostite, iar atunci când întâlnesc o persoană specială, se dăruiesc în totalitate acelei persoane. Pentru aceste trei zodii, iubirea este echivalentă cu nevoia de a respira. În sufletul și în mintea acestor trei zodii nu există niciodată noțiunea de înșelat, ci de dăruire, de sacrificiu și de gesturi mărețe.