Părinți de nota 10

Lista emoționantă de dorințe a unei tinere mame care se luptă cu cancerul

O tânără mamă din Marea Britanie și-a făcut o listă impresionantă cu lucruri pe care vrea să le facă în timp ce se luptă cu cancerul. Abbie Colvin din Poulton, Lancashire, are 21 de ani și se luptă cu un cancer cervical descoperit cu puțin timp înainte de a afla că este însărcinată. Tânăra, care visa să devină medic, a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 19 ani, iar acum vrea să profite de timpul rămas și să nu rateze nicio oportunitate.

În 2017, când a primit teribila veste, Abbie l-a adus pe lume pe Oscar și chiar a fost prima din anul său, cu rezultate excelente la examene. Ea se resemnase cu gândul că nu va deveni niciodată mamă, însă înainte de a începe tratamentul pentru cancer a aflat că este însărcinată. L-a născut pe Oscar în decembrie și a început imediat trei runde intense de chimioterapie. În același timp, își dădea examenele la Universitatea Metropolitană din Manchester.

Însă sora lui Abbie, Christie, a dezvăluit să boala tinerei mame s-a răspândit, iar acum s-ar putea să „nu mai apuce alt Crăciun dacă lucrurile vor continua așa”, relatează Mirror.co.uk. De aceea, sora tinerei a înființat o strângere de fonduri pentru a o ajuta pe Abbie să își creeze cât mai multe amintiri cu persoanele ei preferate. „Abbie nu mai poate să își ridice capul de pe pernă deoarece este foarte slăbită din cauza tratamentului și și-a pierdut tot părul. Acum poartă mărimea 0 la haine pentru că a pierdut foarte mult în greutate întrucât i se face rău de fiecare dată când încearcă să mănânce. Totuși, ea își ține capul sus și are o stare de spirit cum nu v-ați putea imagina. Continuă să lupte pentru bebelușul ei și cred că asta a făcut-o să continue”, a mai spus Christie.

Acum, Abbie și-a întocmit o listă cu lucruri pe care ar vrea să le facă în timpul rămas.

Lista de dorințe a lui Abbie Să învăț să dansez la bară

Să fac o flotare Petrecere mexicană Să alerg în cursa „Race for Life”

Să obțin o diplomă

Să mă mărit Să fiu domnișoară de onoare

Să învăț să patinez Să văd luminițele de la Polul Nord

Să înot cu rechinii Să călăresc un elefant Să mănânc mâncare italienească în Italia

Să văd piramidele Să învăț caligrafie

Să vizitez Disneyworld Florida S

Să vizitez Londra

Să petrec sărbătorile cu Oscar

Să văd un răsărit de soare cu Joseph Să fac sex sub stele Să fac skydiving Să îi las lui Oscar 5.000 de lire

Să petrec sărbătorile cu familia Să o văd pe Ariana Grande live Să repar relațiile stricate Abbie a transmis un mesaj femeilor care luptă cu cancerul cervical: „Pentru toate femeile care luptă cu cancerul cervical, nu aveți voie să renunțați.

Vă cunoașteți corpul și trebuie să insistați pentru un diagnostic. Femeile trebuie să știe, chiar dacă nu sunt eligibile pentru un test cu froțiu, există alte căi de a afla un diagnostic”. Tânăra a ținut să precizeze acest lucru deoarece astfel de teste sunt făcute doar femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, iar cancerul cervical afectează în general femei cu vârste între 30 și 45 de ani.