Părinți de nota 10

De ce nu ar trebui să vă tatuați niciodată numele copiilor voștri?

De ce nu ar trebui să vă tatuați numele copiilor voștri? Nu există o iubire la fel de puternică precum dragostea părinților pentru copiii lor. Astfel că nu e de mirare că mulți dintre noi aleg să sărbătorim această legătură puternică prin tatuarea numelui micuțului nostru pe o încheietură, gleznă sau umăr.

La urma urmei, comparativ cu tatuarea numelui partenerului, alegerea de a ne imprima pe piele pentru totdeauna numele copiilor nu pare atât de gravă. Mai ales că știm sigur că de copiii noștri nu ne vom despărți niciodată. Așa se pare că au gândit și unele dintre vedete, această tendință fiind în vogă mai ales printre celebrități. Julia Roberts, Coleen Rooney și David Beckham, Adele, Angelina Jolie, sunt doar câțiva dintre artiștii care au luat decizia de a trăi cu numele odraslelor lor pe piele toată viața.

De ce nu ar trebui să vă tatuați numele copiilor voștri? Jenant pentru copii în fața prietenilor

Au fost însă și voci care au susținut că un astfel de gest este total nepotrivit. Explicația? ”Există riscul ca cei mici, odată ajunși la vârsta la care conștientizează ce înseamnă un tatuaj, să fie jenați și să li se pară total neadecvată decizia părintelui de a-și tatua numele copiilor, de exemplu când sunt la plajă și alți copii, colegi văd numele lor pe mâinile părinților!”

De ce nu ar trebui să vă tatuați numele copiilor voștri?

Îndepărtarea cu laserul a unui astfel de tatuaj poate fi o soluție, în cazul în care viitorul îți demonstrează că nu a fost o decizie bine gândită, tocmai de aceea cabinetele de specialiate au ajuns să abunde cu cei dornici să-și șteargă urmele unor decizii luate la repezeală, în vâltoarea sentimentelor ce i-au împins la vremea respectivă.
Actrița Drew Barrymore, în vârstă de 41 de ani, care și-a tatuat pe încheiatura mâinii numele celor doi copii ai săi este în categoria celor care nu regretă decizia, mai cu seamă că explicația ei a fost: ”O mică și extraordinară parte din bucuria vieții mele notată pe braț”.