Părinți de nota 10

Ce fel de mamă eşti în funcţie de zodia în care te-ai născut

Fiecare semn din zodiac şi fiecare mamă are felul ei unic de a-şi face meseria de părinte. Poţi să descoperi în rândurile de mai jos care sunt cele mai bune mame conform horoscopului, dar și ce abilităţi speciale au acestea.

Cele mai bune mame: Peşti

Mama născută în zodia Peşti ştie să încurajeze creativitatea la copil, dar şi să îi insufle dragostea pentru simţul estetic. Ea este sensibilă, creativă şi îl învăţă pe micuţ să-i trateze cu bunătate pe cei din jur şi să dea dovadă de compasiune atunci când este nevoie. Îşi doreşte ca el să ajungă să iubească natura, să fie independent şi să sară în ajutor persoanelor care au nevoie, arată www.yourtango.com. Deşi nu reuşeşte mereu să-l înveţe cum să facă visele să devină realitate, îi oferă tot sprijinul ei în acest demers şi îi este alături până face lucrurile de unul singur.

Berbec

Cele mai bune mame? Printre ele se numără şi cea din zodia Berbec. Îi place ca programul copilului să cuprindă ore de muzică, de sport, dar şi de activităţi în natură. La rândul ei, programul de zi cu zi este la fel de încărcat. Îşi doreşte ca el să simtă spiritul aventurii şi să nu-i fie frică să încerce lucruri noi. Îl încurajează pe copil să lupte pentru ceea ce el crede şi să fie capabil să facă faţă provocărilor din jur. Regretă imediat deşi are tendinţa ca din când în când să fie mai aspră. Mama născută în zodia Berbec pune uneori presiune pe copil, de aceea mai bine ca ea să înveţe să-l asculte şi să-şi dea seama ce doreşte cu adevărat.

Cele mai bune mame: Gemeni

Mama Gemeni are abilitatea de a discuta orice cu copilul ei – de multe ori chiar are devreme conversaţia despre viaţa sexuală. Ea mai este cunoscută pentru faptul că obişnuieşte să nu aibe secrete faţă de el. Copilul, la rândul lui, este comunicativ şi conştient de lucrurile din jur încă de la vârste mici. Unul dintre aspectele care o face unică pe mama din această zodie este chiar faptul că are abilitatea de a-l înţelege pe copil, indiferent de sex sau de vârstă. Mama Gemeni organizează petreceri frumoase pentru cei mici, dar şi cele mai distractive întâlniri de joacă.

Capricorn

Mama Capricorn luptă până în pânzele albe pentru copilul ei, de aceea se numără printre cele mai bune mame. Este fermă, loială şi îl va apăra indiferent de situaţie. Ea chiar nu se încurcă şi ia în serios meseria de părinte încă din primele clipe de viaţă ale micuţului. Şi asta deoarece îşi doreşte ca el să se concentreze pe ceea ce vrea şi să fie disciplinat. Copilul nu primeşte bani fără motiv, ci pentru că a ajutat la treburile casnice sau a avut grijă de fraţii mai mici. Cele mai multe dintre mamele Capricorn au serviciu şi trebuie să li se amintească să mai aibă grijă şi de ele, nu să dedice fiecare clipă din timpul lor familiei.

Cele mai bune mame: Taur

Mama din zodia Taur este recunoscută pentru răbdarea pe care o are. Are tendinţa de multe ori să fie încăpăţânată, iar acest lucru poate duce la apariţia problemelor atunci când copilul ajunge la adolescenţă. Ea îşi creşte copilul astfel încât el să iubească natura şi să aprecieze lucrurile frumoase. Deşi este mai indulgentă când vine vorba capitolul alimentaţie şi cheltuieli, ea trebuie să-şi amintească din când în când să nu-l suprasolicite pe copil.

Balanţă

Femeia din această zodie este o foarte bună mamă, iar acest lucru se datorează firii calme şi echilibrate. Ea încurajează armonia în casă, iar atunci când apar dispute între copii este capabilă să-l înţeleagă pe fiecare în parte şi să-i ajute să ajungă pe un teritoriu neutru. De asemenea, ea preferă să fie mai degrabă prietenul copilului şi nu mama care să ţină zi de zi lecţii de disciplină. De aceea multe dintre ele au o relaţie de prietenie foarte strânsă cu copilul, chiar dacă acesta este adult. Îi place să-l înveţe pe copil să împartă, să-i ajute pe cei din jur, dar şi să fie un prieten bun.

Cele mai bune mame: Rac

Mama din această zodie este protectivă şi acordă o mare atenţie îngrijirii copilului. Ea este mereu lângă acesta, îl ascultă şi face totul ca el să se simtă bine. Îşi doreşte ca locuinţa să fie un loc plin de iubire, un loc unde copilul să se simtă în largul lui. Când lucrurile nu merg bine, mama din zodia Rac o să pregătească prăjiturile preferate ale micuţului, doar ca el să-şi aducă aminte cât de mult este iubit. De asemenea, ea se pricepe de minune să-l ajute pe copil să-şi dezvolte creativitatea şi să înveţe să fie curajos.

Săgetător

Mama Săgetător este foarte afectuoasă şi vrea să împartă totul cu copilul. Ea este curajoasă şi îl ia cu ea în călătorii încă din primele luni de viaţă. Îi insuflă copilului setea de cunoaştere, îl învaţă să fie independent, dar şi să aibă simţul umorului. Săgetătoarele sunt mame distractive şi ştiu că perioada copilăriei este una scurtă, aşa că doresc ca micuţul să profite din plin de ea. Cu toatea acestea, ea are momente când este impulsivă şi ia decizii total opuse la câteva secunde distanţă. Nu este adepta regulilor, iar asta deoarece îşi doreşte ca puiul ei să aibă propria personalitate, nu să devină ceea ce ea este.

Cele mai bune mame: Fecioară

Mama născută sub acest semn zodiacal este capabilă să repare orice lucru stricat, indiferent că este vorba de o jucărie sau de sentimentele unei persoane. Are de cele mai multe ori aşteptări mari de la copilul ei, tinde să fie critică, dar îl iubeşte până la cer şi înapoi. Dintre mame, cea din zodia Fecioară este specialistă în multitasking, când vine vorba de voluntariat, dar şi în ceea ce priveşte curăţenia din locuinţă. Îşi doreşte ca micuţul să fie disciplinat şi să nu renunţe uşor la lucrurile pe care le vrea. De multe ori tinde să fie perfecţionistă, iar acest aspect îl poate afecta pe copil dacă nu este atentă.

Scorpion

Mama din această zodie este intuitivă, de aceea de multe ori ştie ce urmează să se întâmple cu copilul. Ea este loială, sinceră, protectivă şi toate lucrurile sunt bune dacă micuţul spune adevărul. Bine este să nu-i insulţi copilul sau să te legi de el. Este capabilă să lupte până în pânzele albe pentru acesta. Pune de fiecare dată nevoile familiei înaintea nevoilor ei şi o să se apere cu tărie dacă este atacată.

Cele mai bune mame: Peşti

Mama Peşti nu se conformează regulilor şi îi place să se poarte cât mai natural. Îşi va creşte copilul astfel încât el să ştie cât de important este să îi ajuţi pe cei care au nevoie, dar şi să fie conştient de lucrurile din jurul lui. Ea va încuraja imaginaţia copilului şi va face tot felul de experimente alături de el. Îi reaminteşte mereu copilului cât de mult îl iubeşte, că este lângă el şi că îl va ajuta ori de câte ori va avea nevoie.

Vărsător

Mamele vărsător sunt nonconformiste. Sunt genul care și-ar dori să facă homeschooling cu copiii, însă se vor asigura că fac și ore în afara programei. Mama vărsător se va asigura că micuții ei știu cât de important este să ajutăm alte persoane și că sunt conștineți de probleme gen încălzirea globală. În plus, va face tot ce este posibil pentru a încuraja imaginația copiilor ei.

În același timp, mamele din această zodie au puțină răbdare atunci când vorbim de tantrumurile copiilor și au nevoie să li se reamintescă să spună copiilor că îi iubesc.

Leu

Mama Leu este cea mai copilăroasă dintre mame. Îi place să se joace alături de copil şi să îi facă daruri frumoase. Cu toate acestea, mai are momente când îşi pune nevoile ei pe primul plan. Îşi iubeşte foarte mult copilul şi se gândeşte adeseori la acesta ca fiind o extensie a ei.