Părinți de nota 10

Cu cine seamana mai mult fiica Andreei Marin. Violeta are 12 ani acum și e o adevărată domnișoară

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a îndrăgitul cântăreț de Rock’n’Roll, a devenit o domnișoară superbă. Adolescenta a împlinit 12 ani în urmă cu cateva luni, este foarte isteață, talentată și ochii ei sunt albaștri. Recent, fosta prezentatoare TV a făcut publică o poză de colecție cu fetița ei și mulți dintre fanii săi și ai lui Ștefan Bănică au încercat să își dea seama cu cine seamănă mai mult aceasta.

Cu cine seamănă mai mult fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Nu e un secret pentru nimeni că Andreea Marin și-a dorit să nu își expună prea des și fiica în viața publică. Astfel, în toți acești ani, ea a publicat fotografii cu Violeta destul de rar, însă, în urmă cu câteva zile, carismatica vedetă i-a surprins pe mulți când a postat pe rețelelede socializare o imagine în care fetița pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior apare în toată splendoarea sa. Frumoasa adolescentă a lăsat-o fără cuvinte pe mama ei celebră, după ce i-a făcut o declarație de dragoste inedită: a sculptat o inimă dintr-o roșie și a scris cu ajutorul unui grapefruit mesajul: “I ❤️ U (n.r.: Te iubesc)”.

După ce a savurat momentul emoționant creat de Violeta, Andreea Marin a postat trei poze pe cunoscutele platforme de socializare, care au fost însoțite de descrierea: “Te bucuri ca e fata mare și e de ajutor, dar sufletul ți-l umple când sculptează pentru tine și în banalele legume… salata are gustul Dragostei acum?”. După ce au analizat minute bune poza recentă cu fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică, fanii s-au împărțit în două tabere: unii sunt de părere că adolescenta seamănă mai mult cu fosta prezentatoare de la “Surprize, surprize”, alții, cu juratul de la “X Factor”. Ochii albaștri i-a moștenit de la bunici, iar pe plan artistic, Violeta a luat câte ceva de la mama sa, dar și din talentele tatălui ei cu care are o relație specială. Căsătorit cu Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pentru a treia oară.