Părinți de nota 10

Cu ce animal te asemeni in functie de zodie

Femeile deseori sunt comparate cu animalele de prada. Vedeti mai jos, cu ce animal poate fi comparata fiecare femeie in functie de zodie.

CAPRICORN – CAINE

Cainele – animalul care e gata sa-si sacrifice viata si sanatatea pentru asi ajuta stapanul. La fel si pentru Femeia – Capricorn, cuvantul de baza – datoria. Multi cred ca ea e foarte responsabila si face intotdeauna tot ce ce e necesar. In realitate lucrul de baza in viata ei – este dragostea. Intotdeauna va avea grija de cei pe care-i iubeste.
Iar daca doresti sa afli cat e de manioasa, incearca sa tachinezi un Alabai, de exemplu. Daca supravietuiesti, vei afla.

VARSATOR – DIHOR

Dihorul – un animal foarte dragut, care in doar cateva secunde poate provoca un adevarat haos. La fel si doamna-Varsator. Sa nu fii surprins daca o vezi linistita si explodeaza brusc. Avand in vedere ca calitatile de baza ale ambilor e spontaneitatea si rapiditatea, nu incerca sa prezici sau sa-ti opresti aleasa-Varsator.

PESTI – VULPE

Vulpea – frumusete roscata, simbolul vicleniei si inselaciunii. Pe cat de frumoase, pe atat de periculoase sunt. Vrei sa imblanzesti o vulpe? Va trebuie sa depui mult efort. La fel e si cu Femeia-Pesti. Este foarte atragatoare, draguta, dar la fel de vicleana, inteligenta si chiar rautacioasa. Femeile – Pesti sunt actrite innascute.

BERBEC – ENOT

Enotul – un animal foarte dragut, doar ca numai in poze.In realitate este un adevarat luptator, care nu se teme de nimic. La fel ca si Femeile-Berbec, sunt foarte dragute, pana cand incepe vanatoarea.

TAUR – URSOAICA

Imaginea ursului provoaca cele mai controversate asociatii: acesta este un animal inspaimantator, stapanul padurii si in acelasi timp, un gigant amuzant care adora mierea. Cum e defapt in realitate? Priviti femeia-Taur si veti intelege. Ca o ursoaica adevarata: prefera sa petreaca timpul singura si in acelasi timp sa faca ceva placut. Isi va apara cu inversunare copiii si familia.

GEMENI – PISICA BARCHAN

Aceasta specie de pisica au reusit s-o vada doar calatorii disperati si cercetatorii faunei salbatice, deoarece traieste in zonele aride sau in desert, si evita cu grija contactul cu oamenii. Femeile – Gemeni, sunt la fel, adora sa intre in lumea lor interioara, care dintr-o parte poate parea un desert lipsit de viata. In realitate lumea lor – este o adevarata metropola populata dens.

RAC – LEOAICA

Femeile – Rac ca si leoaicele au nevoie de un adevarat barbat Leu. Unul care sa fie vazut de la distanta. Castigandu-i atentia, el nu va mai trebui sa faca ceva – pentru ca leoaica lui ca si femeia-Rac se va ocupa de tot. Va merge si la vanatoare, va avea grija de copii si casa o va aduce in ordine. Barbatul pentru ele este – protectie si sprijin. Doar ca se va comporta astfel, daca el va ramane un adevarat Leu.

LEU – PISICA DE CASA

Pisica de casa – un animal frumos, moale si independent. Astazi pisicile au atat de multi admiratori, incat au devenit ca un cult al unei zeite. Iar Femeia-Leu este o zeita, obisnuita ca toti sa i se inchine. La fel ca si pisica, este un animal de prada care e capabila sa-si omoare incet si dureros prada.

FECIOARA – LUPOAICA

Pe lup il hraneste mintea si nu picioarele, cum spune un renumit proverb. Nu-i de mirare ca lupul este considerat unul din cei mai vicleni si atenti pradatori. Cu toate acestea, in haita de lupi de obicei domina lupoaica. Ea este responsabila de bunastarea generala. La fel ca si Femeia-Fecioara. Intotdeauna e inconjurata de oameni, care sunt convinsi ca se pot baza pe sfatul ei intelept si pot conta pe ajutorul ei.

BALANTA – PANDA

Panda este singurul urs din lume care a ales vegetarianismul. Desigur ei pot manca si oua, careva animalute mici, pasari sau insecte, insa prefera sa rugume bambusul. Aproximativ asa e si cu Femeile-Balanta – nu ataca, decat daca este absolut necesar, insa chiar si atunci se vor gandi de 10 ori, daca merita sa se implice. Nu e de mirare ca Femeile-Balanta sunt adorate de toata lumea.

SCORPION – TIGROAICA

Tigroaica – un reprezentant periculos si enigmatic din familia pisicilor. Deseori tigrii ataca oamenii, din motive care nu sunt studiate pana in prezent. La fel de enigmatic e si comportamentul Femeii-Scorpion, cand in timpul iesirilor la vanatoare obtin inima cuiva. Desigur, le poti intreba despre acest lucru, doar ca raspunsul va adauga noi intrebari. Pentru ca ele cred, ca nu este nimic special in aceasta. Pana cand nu se va alege cu o inima neobisnuita.

SAGETATOR – BALENA

Actiunile balenei sunt exacte, iar planul de vanatoare genial si perfect. Este extrem de inteligenta, precum adevaratii strategi. Secretul principal al acestor animale – sunt relatiile cu oamenii, pe care niciodata nu-i vor ataca. Vor ataca doar in cazul in care vor fi prinse. Doar in acest caz se pot razbuna cu adevarat. In salbaticie, balenele comunica cu placere cu oamenii.

In intreaga istorie a omenirii nu au existat cazuri cand balenele ucigase ar fi atacat vreun om in salbaticie. Nu exista nici o indoiala ca balenele sunt nobile, precum si femeile-Sagetator, care niciodata nu vor ataca pe cineva mai slab.