Părinți de nota 10

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu mai face un alt copil: “Sunt o mamă prea nebună!”

În urmă cu 9 ani, Andreea Antonescu trăia pentru prima dată bucuria maternității. În primăvara lui 2011, artista și soțul ei, Traian Spak, deveneau părinții Siennei, un copil care le-a adus satisfacții nebănuite. Cu toate acestea, cântăreței nu îi surâde ideea de a repeta experiența.

Andreea Antonescu reușește să îmbine armonios rolul de mamă cu cariera. Deși partenerul ei de viață are afaceri peste ocean, vedeta nu concepe să se rupă de țară, așa că preferă să facă naveta România – SUA sau, în funcție de timpul lui liber, Traian vine de câteva ori pe an în țară.

Însă nu distanța este motivul pentru care vedeta nu ia în calcul mărirea familiei, mai ales că Sienna este mare și se poate înțelege cu ea.

”Suntem ok, fetița mea este perfectă, mulțumesc lui Dumnezeu! E tot ce îmi lipsea în viața asta. E un subiect atât de delicat! Dacă mă întrebi acum, nu aș mai vrea un alt copil, dar nu ai de unde să știi!”, a mărturisit ea.

Vedeta recunoaște că este o mamă dedicată și că uneori întrece orice limită la capitolul grijă față de unica ei moștenitoare.

”A fost foarte greu și este foarte greu, nu e vorba doar de scutece. Pornind dintr-un domeniu în care eu am activat toată viața, îți dai seama că nu am avut vreodată un program strict, nu am fost pe lângă casă să știu exact cum stau lucrurile în bucătărie, cum stau lucrurile când trebuie să faci curat, am muncit și am compensat pe alte părți. În momentul în care am avut-o pe Sienna am realizat că am făcut un copil pe care mi-l doresc să-l cresc, nu am apelat la bone și nu îi judec pe cei care au bone. Ideea e că sunt o mamă prea nebună și îmi fac prea multe filme în cap ca să îmi pot lăsa copilul în grija altcuiva în afară de mama mea. Și mi-a fost greu! Primul an am stat doar eu cu Sienna și nu știu dacă aș mai putea să o iau de la capăt”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Antonescu.