Părinți de nota 10

“Mama e cea care te crește, nu cea care te naște!” Dănuț Kozak, o poveste emoționantă și o VOCE impresionantă!

Dănuț este un elev din Arad cu o poveste extrem de impresionantă, care ne-a atins la coarda sensibilă. Mărturisește că are pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 7-8 ani, când a primit o chitară cadou, iar visul său este să devină cunoscut și un bun entertainer.

Totuși, în spatele chipului de copil se ascunde multă suferință. Dănuț a fost abandonat de mama sa de la vârsta de 2 ani și a crescut o perioadă în orfelinat, după care a ajuns în grija celei căreia îi spune mamă. O femeie simplă și bună este cea care l-a crescut și pe care o iubește cu adevărat. “Mama e cea care te crește, nu cea care te naște!”

Dănuț speră ca apariția la X Factor să îi aducă un destin mai bun. Concurentul a ales o piesă la fel de emoționantă precum povestea sa – Mălina Olinescu, Mi-e dor de tine. Cu un tremur în glas, dar cu un talent evident, Dănuț reușește să îi impresioneze pe toți cu modul special în care a interpretat melodia.

„Ești special și îmi placi. Ai fost ce trebuia pentru vârsta ta!”, i-a mărturisit Ștefan.”Ai destul material de lucrat de acum încolo!”, a completat și Delia. Brenciu decide să-l țină puțin în tensiune, însă nu poate trece peste prestația sa.

Trei de DA îl trimit mai departe pe Dănuț Kozak.

De atunci au trecut 4 ani. Danut a devenit vlogger si impartaseste cu toata lumea din visele si darul sau.