Părinți de nota 10

10 nume de fete care sunt predestinate sa aiba SUCCES in viata

Semnificația numelui sau etimologia numelui unei persoane pot fi regăsite în două mari categorii: nume de inspirație profană sau descriptive și nume de inspirație sacră. Atunci când oamenii se referă la „semnificația” numelui, majoritatea se gândesc la etimologie, care este o însemnătate literară.

Însemnătatea unui nume se poate referi la mai multe lucruri: însemnătatea etimologică,însemnătatea numerologică și asocierile numelui, precum cele aduse de purtatori faimoșoi ale numelor respective.Succesul cuiva poate fi asociat cu numele său, în funcție de diverse stereotipuri. Unii chiar consideră că numele poate influența major viața celui care îl poartă.

Iată câteva dintre numele asociate cu imagini pozitive și persoane de succes:

1. Alesia – nume de origine grecească, înseamnă „a apăra, a ajuta”Cele care se numesc așa sunt persoane săritoare, iar ajutorul acordat celorlalți le va garanta succesul.

2. Ana – nume de origine ebraică, ce înseamnă „darul lui Dumnezeu”Cele care poartă acest nume au spirit de lider, îndrumându-i și pe alții spre succes.

3. Bianca – înseamnă „alb, pur, strălucitor”, fiind de origine italianăCele care poartă acest nume sunt sincere și inteligente.

4. Cristina – numele are origine latină și înseamnă „urmașul lui Hristos”Persoanele care îl poartă sunt caracterizate de aptitudini organizatorice și dorința de a reuși.

5. Ema – nume de origine germană, înseamnă „universal, întreg”Presupune perfecționism și ambiție.

6. Ioana – nume de origine evreiască, însemnând „binecuvântarea Domnului”Aduce noroc celor care îl poartă.

7. Maria – nume de origine ebraică, însemnând „copil dorit”Cele care poartă acest nume sunt pline de energie și emană bună dispoziție.

8. Mihaela – nume de origine ebraică, însemnând „care se aseamănă cu Dumnezeu”Presupune feminitate și inteligență.

9. Natalia – nume de origine latină, care înseamnă „născută de Crăciun”Persoanele care îl poartă sunt foarte perseverente.

10. Sofia – nume de origine greacă, însemnând „înțelepciune”Cele care se numesc Sofia tratează lucrurile importante cu seriozitate și înțelepciune.