Părinți de nota 10

Povestea bebelușului ce zâmbește în brațele tatălui pe care nu-l va întâlni niciodată

O fotografie cu un bebeluș cuibărit și zâmbind în echipamentul de motociclist al tatălui decedat a devenit virală după ce a fost postată pe Facebook. Hector, tatăl micuței Aubrey (protagonista poveștii), și-a pierdut viața cu o lună înainte de sosirea ei pe lume. B[rbatul a fost împușcat mortal de un om pe care-l considera prieten.

Hector a fost pasionat de motociclete și a purtat întotdeauna echipament adecvat de protecție. Acesta a fost motivul pentru care Kathryn, mama lui Aubrey, a decis să facă o ședință foto cu aceste obiecte speciale. Poza devenită virală o prezintă pe Aubrey înfășurată într-un pled roz. Căpșorul îi este sprijinit pe una dintre mănușile din piele ale tatălui săi, în timp ce cealaltă se odihnește pe trupul micuței, ca și cum ar fi fost ținută în brațe.

Acum, Aubrey și mama ei sunt pe cont propriu și au mari probleme financiare. Un prieten de familie a deschis pagina GoFundMe.com prin care speră să le ajute să se descurce. Astfel, să-i asigure un viitor lui Aubrey.

O viață curmată de un foc de armă

Deși Kathryn și Hector plănuiseră în secret să se căsătorească înainte cu o săptămână de naștere, moartea lui a schimbat totul. Din moment ce nu au fost căsătoriți în momentul decesului, legal, tânăra femeie nu poate fi considerată văduvă și, din acest motiv, nu beneficiază de ajutor social.

Nimic mai presus de lege

Pe lângă lipsa resurselor materiale, Kathryn trebuie să facă urgent rost de bani ca să plătească și cheltuielile de judecată pentru stabilirea paternității. Conform legilor din Florida, numele unei persoane nu poate fi trecut pe un certificat de naștere dacă persoana aceea nu este prezentă ca să semneze. Pentru ca Audrey să poată intra într-un program de asistență socială, testul de paternitate trebuie făcut prin hotărâre judecătorească.

Poza a fost distribuită de 328.000 de ori.