Părinți de nota 10

Sfaturi pentru o mămică tânără: Cum să călătorești cu bebelușul în mașină

Una dintre fricile principale ale unei mămici vine atunci când trebuie să conducă cu bebelușul în mașină. Tot felul de întrebări survin aici: unde trebuie așezat, cât pot merge cu el, ce mă fac dacă plânge sunt doar câteva dintre acestea.

Primul lucru pe care ar trebui să îl știți este că un copil nu ar trebui să meargă prea mult cu mașina, fiincă îi va fi afectat spatele.

Daca calatoriti departe, incercati sa faceti o pauza la fiecare doua ore. Utilizati pauzele pentru a-l hrani sau schimba de scutec.

Ramaneti concentrata pe ceea ce trebuie sa faceti: sa conduceti in siguranta. „Nu este deloc usor sa-ti auzi copilul plangand, dar probabil ca ii este doar foame sau e putin agitat in scaunul masinii.

Nu va faceti griji – gasiti un loc unde puteti parca in siguranta, apoi faceti ceea ce trebuie sa faceti pentru a-l linisti. Va fi mai eficient si mult mai sigur decat sa incercati sa il linistiti in timp ce sunteti in miscare.

Cu cat sunteti mai pregatiti, cu atat va fi mai usoara calatoria.

Fiti pregatiti si impachetati cateva scutece, sticle si alte obiecte esentiale de care este posibil sa aveti nevoie, in cazul in care planurile se schimba.