Părinți de nota 10

Alege un bebeluş şi descoperă când vei deveni părinte. Ar putea fi mai repede cât crezi

Orice femeie îşi doreşte să devină mamă, unele mai devreme, altele mai târziu. Oricând ar fi să vină, însă, un copil este o binecuvântare.

Vrei să ştii când urmează să devii părinte? Astăzi ţi-am pregătit un test special, în care vei afla cât de repede vei deveni mamă. Nu trebuie decât să alegi un bebeluş din imagine, iar în urma testului vei afla când vei deveni părinte.

1. Eşti o persoană care iubeşte copiii şi îţi doreşti enorm să devii mamă. Din cauza unor probleme de sănătate acest vis te ţine puţin pe loc, însă nu dispera. Mai devreme sau mai târziu vei avea parte de copilul pe care ţi-l doreşti, iar atunci toată lumea va fi a ta. Trebuie doar să ai grijă de sănătate şi să nu te laşi bătută.

2. Ţie îţi place să te grăbeşti în viaţă. În tot ce faci îţi place să fii prima, să nu ţi-o ia nimeni înainte. De asemenea, de când te ştii abia ai aşteptat momentul să ai un copil. Te vezi mamă de la o vârstă fragedă, iar acest lucru se va şi întâmpla. Ai maturitatea necesară să poţi creşte un copil chiar dacă nici anii tăi nu sunt prea mulţi. Ai şanse mari să fii mamă chiar de la 19-20 de ani.

3. Deşi mulţi colegi de-ai tăi s-au orientat, după terminarea studiilor, pe o carieră, tu ai ales familia. Eşti conştientă cât de importantă este şi cariera, dar ţi-ai dat seama că fără susţinerea familiei totul este mai grav. Aşadar, tu îţi doreşti enorm să devii mamă şi abia apoi să ai o carieră strălucită. Aşadar, nici tu nu vei rămâne însărcinată la o vârstă prea înaintată, undeva între 25-30 de ani, consideri că este potrivit să ai un copil.

4. Iubeşti copiii şi ai vrea să ai şi tu, însă ai preferat mereu să acorzi mai multă atenţie carierei.
Te gândeşti că nu poţi creşte un copil aşa cum trebuie dacă nu ai o situaţie financiară bună, astfel că dorinţa ta este în primul rând să ai un job bun şi abia apoi să ai un copil. Peste 35 de ani este vârsta pe care o consideri potrivită pentru a avea un copil.