Părinți de nota 10

Stelatopia: pijamaua creată special pentru bebelușii cu dermatită atopică

Îngrijirea bebelușilor este principala grijă a proaspetelor mămici, așa cum bine știm. Încerci să te asiguri că ai totul sub control și că adaptarea copilului la noul mediu se face cât mai lin și fără probleme. Te felicităm pentru efort și-ți spunem că totuși, există mici situații pe care nu le poți preveni de fiecare dată. Printre acestea se numără și dermatita atopică la bebeluși, o condiție dezvoltată de cei mai sensibili dintre prichindei. Dacă ai de-a face cu manifestările acestei afecțiuni cu siguranță știi cum trebuie tratată, însă noi îți venim în ajutor cu un produs inovativ, ce-ți va fi de un real folos în combaterea disconfortului resimțit de puiul tău. Hai să vezi despre ce este vorba!

Dermatita atopică este o afecțiune caracterizată prin hipersensiblitate a pielii. Se manifestă de regulă la bebeluși, în primele luni de viață (2-6 luni), însă poate apărea și în anii următori. Posibilele cauze sunt predispoziția genetică și agenții agresivi din mediul exterior. O piele cu tendință atopică are nevoie de un ritual de îngrijire atent, bazat pe curățare delicată și hidratare intensă, cu produse special create pentru a calma zonele afectate.

Așadar, dacă observi că pielea bebelușului tău este iritată, roșie, capătă aspect tern și aspru, în special în zona membrelelor, față și scalp, atunci trebuie să faci schimbări în rutina de curățare și îngrijire.

Stelatopia, partenerul perfect pentru calmarea dermatitei atopice!

Dermatita atopică reprezintă motiv de îngrijorare, dar nu este o tragedie, dragă mămico. Trebuie doar să acorzi mai multă atenție îngrijirii pielii și vei vedea că reușești să ții simptomele sub control. Sigur, dacă te bucuri și de ajutorul pijamalelor speciale Stelatopia de la Mustela, situația devine mai simplă. De ce? Pentru că este un produs special conceput pentru micuții cu dermatită atopică. Țesătura delicată și 100% naturală are la bază ingrediente ce contribuie la calmarea pielii iritate. Iată de ce Slelatopia nu trebuie să mai lipsească din casa ta!

 

Reduce senzația de mâncărime și disconfort după numai câteva zile de la utilizare.

– Fibrele de bumbac conțin micro-capsule de ulei de avocado (favorizează refacerea barierei cutanate) și oleodistilat de floarea-soarelui (calmează și hidratează pielea), ce se eliberează în contactul materialului cu pielea bebelușului.

– Este atent testată dermatologic pentru a exclude apariția reacțiilor alergice.

– Prezintă cusături exterioare pentru evitarea amplificării senzației de mâncărime.

– Este disponibilă în două mărimi (6-12 luni; 12-14 luni) și poate fi purtată ca atare, sau sub alte haine atunci când ieșiți la plimbare și vrei ca pielea să fie 100% protejată.

Conform specialiștilor, 1 din 5 copii din lume se confruntă cu problema dermatitei atopice. Se poate vindeca de la sine până la vârsta de 5 ani, însă cu puțin ajutor din partea pijamalei Stelatopia poți păstrea liniștea în casa ta, în primii ani de viață ai micuțului. Da, dermatita atopică la bebeluși poate tulbura întreaga familie, pentru că disconfortul resimțit de cel mic pune în alertă fiecare membru al familiei.