Părinți de nota 10

Andreea Balan va ajunge din nou pe mana medicilor

La aproape trei luni de cand a devenit mama, Andreea Balan va ajunge din nou pe mana medicilor. Ea vrea sa afle daca problema cu care se confrunta acum are legatura cu ce i s-a intamplat la nasterea celei de-a doua fetita, cand a suferit un stop cardio-respirator, iar apoi a avut nevoie de alte doua interventii pentru a fi eliminate niste chisturi formate sub operatia de cezariana.

„Nu stiu daca are legatură cu ceea ce mi s-a intamplat. Simt asa niste furnicaturi la degetele inelar si cel mic si cred ca vine de la un nerv. Trecea asa prin cot si este suprimat. Pe ambele maini. Poate fi de la coloana sau se mai intampla la unele femei, dupa nastere, sa le apara. Deocamdata le simt, dar trebuie sa merg la control. Se rezolva, e intr-o faza incipienta, nu-mi fac probleme. Eu sunt genul de om care se deconecteaza de la aceste probleme atunci cand am treaba,” a declarat Andreea Balan la emisiunea Xtra Night Show.

Poate urca din nou pe scena

Cantareata a mai spus ca s-a operatia s-a vindecat si a primit acordul medicilor de a urca din nou pe scena.

„Scena ma implineste la un nivel foarte profund. Eu ca sa fiu fericita si sanatoasa psihic, am nevoie sa urc pe scena. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot sa traiesc”, a mai marturisit artista.