Părinți de nota 10

O tânără de 20 de ani a născut, fără să ştie că este însărcinată. Fata a adus pe lume bebeluşul, singură, în baie

Momente incredibile pentru o tânără de 20 de ani din Scoţia. Fata a devenit mamă fără să ştie că este însărcinată. Stacey Porter a născut singură, în baia locuinţei sale.

Stacey Porter locuia cu iubitul său, iar la un moment dat, în timpul nopţii, aceasta s-a dus la baie acuzând dureri de stomac. Mare i-a fost surpriza să constate că, de fapt, durerile erau provocate de naştere.

Stacey Porter a născut singură, uşor, fără niciun ajutor. Iubitul ei dormea, în tot acest timp, în living. Abia când s-a auzit un ţipăt acesta a reuşit să se trezească şi să constate chiar că avea zeci de apeluri de la iubită în telefon, pe care îl ţinuse pe silenţios.

„Totul s-a întâmplat foarte rapid. Într-un minut am fost pe toaletă, cu crampe stomacale, iar peste un minut eram pe podea și nășteam. N-am realizat că eram însărcinată până când n-am văzut capul copilului ieșind afară. A fost o naștere rapidă, iar David s-a trezit la câteva minute după ce am născut.

Oamenii m-au întrebat despre emoțiile pe care le-am simțit atunci, dar încă nu mi-e foarte clar în minte. Totul s-a petrecut foarte rapid. Abia după ce am născut am realizat că totul s-a schimbat în viața noastră”, a mai spus Stacey.

Mama şi fetiţa au fost transportate la spital, iar medicii le-au dat veşti excelente. Amândouă sunt bine şi sănătoase.