Părinți de nota 10

Zodii care fac copii deștepți și descurcăreți. Moștenire genetică de top

Mostenirea genetica pe care copiii o au de la parinti este cea care face diferenta, ajutandu-i sa aiba o inteligenta peste medie si dorinta de a realiza cat mai mult in viata.

Descopera zodiile care aduc pe lume copii destepti, mici genii care le aduc numai bucurii parintilor!

Femeia Taur

Zodiile de pamant au o inteligenta practica, nu neaparat creativa. Femeia Taur este cea care poate sa duca totul pe umeri si sa rezolve orice problema ar aparea, oricat de complicata ar fi, fiind una dintre cele mai bune mame din zodiac.

Copiii ei sunt la fel de descurcareti ca ea si au o istetime iesita din comun. Inca de cand sunt mici, ei arata ca sunt responsabili si de obicei sunt printre premiantii clasei, datorita constiinciozitatii de care dau dovada, pe care au invatat-o, desigur, si de la mama, un model demn de urmat din toate punctele de vedere.

Femeia Fecioara

Mama nascuta in zodia Fecioara poate sa isi creasca copiii cu o „mana de fier”, dar fara a deveni tiranica. Ea nu accepta ca acestia sa nu isi atinga potentialul pe care il au si de aceea ii incurajeaza inca de cand sunt mici sa isi rezolve singuri problemele si sa fie ordonati si disciplinati.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur, care ii ofera o adevarata deschidere catre calcule si logica rece, iar aceste trasaturi sunt mostenite si de cei mici in mare parte. Copiii Fecioarei pot ajunge olimpici la matematica sau la alte stiinte exacte, iar mama Fecioara ii va rasplati, avand insa grija sa nu le dea ocazia sa devina increzuti, scrie bzi.com.

Femeia Scorpion

Scorpionul este unul dintre cele mai inteligente semne ale zodiacului, iar femeia Scorpion este cea care aduce pe lume copii destepti, cu talente iesite din comun. Semnele de apa au o inteligenta emotionala deosebita, iar Scorpionul poate sa citeasca oamenii ca pe niste carti deschise.

Acesta este si motivul pentru care femeia Scorpion isi intelege mereu copiii si stie exact ce sa le spuna ca sa ii motiveze. Ea nu doar ca ii ajuta sa ajunga departe si face absolut orice pentru ei, dar are si grija ca micutii ei sa fie foarte independenti si sa nu aiba incredere cu usurinta in alti oameni.

Totodata, copiii ei sunt si foarte bine educati si nu sunt aproape niciodata razgaiati, pentru ca stiu ca aceste tehnici nu functioneaza cu o mama precum femeia Scorpion.

Barbatul Varsator

In vreme ce femeia Varsator este si ea o mama buna, problema ei este ca poate fi putin cam distanta fata de copiii ei. Aceeasi tendinta o are si barbatul Varsator, dar in cazul figurii paterne acest lucru este mai putin problematic.

De fapt, tatal Varsator le lasa o mostenire genetica foarte bogata copiilor sai. Aceasta zodie de aer are o inteligenta analitica foarte dezvoltata, pe care o transmite si urmasilor. In plus, tatal Varsator ii invata pe copiii lui sa argumenteze logic si sa treaca prin filtrul propriei gandiri tot ceea ce invata.

Barbatul Varsator este un tata inteligent, deschis la minte, dornic sa ii ii invete pe cei mici sa aiba o gandire libera si sa isi foloseasca din plin inteligenta.

Barbatul Capricorn

Zodia Capricorn este un alt semn inteligent al horoscopului, avand tot o inteligenta practica, precum Taurul, care este insa completata si de o doza mai mare de creativitate, in special cand vine vorba de rezolvarea problemelor.

Tatal Capricorn este destul de strict, ce-i drept, dar in acelasi timp le ofera copiilor o educatie impecabila. El stie exact cat sa ii rasfete si cat sa ii certe, fara a exagera in nicio directie. Copiii lui sunt destepti si siguri pe ei, avand aspiratii inalte inca de cand sunt mici.

Si ei pot ajunge premiantii clasei, pentru ca isi doresc din tot sufletul sa isi multumeasca tatal si sa ii urmeze modelul.

Barbatul Leu

Barbatul Leu este cel mai bun tatic din zodiac! Copiii lui mostenesc de la el cele mai de seama calitati: inteligenta, creativitate, spontaneitate, intuitie si dorinta de a reusi. Leul este un conducator din fire si stie exact cum sa isi indrume copiii cu o autoritate care nu trece granita spre tiranie.

Micutii lui sunt foarte energici si creativi, fiind mereu pusi pe noi descoperiri. Aproape tot ceea ce invata la scoala este foarte simplu de inteles pentru ei. De aceea, nu este exclus ca ei sa ajunga departe, mai ales ca Leul nu accepta decat cea mai buna educatie pentru copiii lui.