Părinți de nota 10

Soacra unei femei a ajuns sursa de inspirație pentru o scrisoare care a stârnit hohote de râs.

O scrisoare deschisă scrisă de o femeie pentru soacra ei a ajuns virală. Rândurile au stârnit amuzamentul internauților, iar aceștia s-au grăbit să erdistribuie pe paginile lor cuvintele în case se regăseau.

„Dragă soacră, aş avea următoarele lucruri să-ţi spun: nu te mai forţa să-mi educi copiii, pentru că n-ai făcut o treaba bună nici cu al tău fecior. După 10 ani, încă mai strâng în urma lui şosetele şi chiloţii. Greu se mai schimbă un om după ce tu, ca mamă, nu l-ai învăţat să facă nimic de mic copil.

Nu mă mai speria cu vizitele tale neanunţate, pentru că dată viitoare nu-ţi mai deschid uşa. Ştiu că te roade curiozitatea să afli ce fac eu toată ziua acasă, dar totuşi… renunţă!
Nu mai încerca să-mi manipulezi bărbatul, n-ai nicio şansă… dacă încă nu ştiai, află că: bărbaţii de neveste nu ascultă de mame! Nu-mi mai îndopa copiii cu mâncare că nu sunt nici căţei nici pisici.

Dacă n-ai ce face ocupă-te mai bine de câinii din faţă blocului, dac-or mai fi. Nu mai cumpăra haine nepoţilor, pentru că gusturile noastre nu coincid, mai bine mi-ai da mie banii sau poate mergem împreună să le cumpărăm ceva drăguţ.Nu le mai cumpăra dulciuri, acadele, sucuri pentru că ne chinuim să renunţăm la zahăr.

Te rog, când mai ieşi afară cu nepoţii tăi nu-i mai îmbracă gros şi nu le îndesa căciuli pe cap, vreau să fac oameni sănătoşi din ei, nu plante care la prima adiere de vânt se clatină.

Nu-mi mai pune copilul să recite poezii în faţă prietenelor tale că să te dai mare… nu este clovnul familei.

Nu mai încerca să-mi reamenajezi casa la fel cu a ta, gusturile noastre nu coincid.

Renunţă să ne mai faci să ne simţim vinovaţi de nefericirea ta! Fericirea ta nu este responsabilitatea noastră!”, a scris femeia pe internet.