Părinți de nota 10

S-au chinuit sa faca un copil si pana la urma au avut PATRU

Un cuplu din Utah, Statele Unite, s-a chinuit vreme de opt ani sa aiba un copil pentru ca familia lor sa fie fericita cu adevarat.

Ashley si Tyson Gardner au incercat tot felul de metode si tratamente de fertilitate pentru a avea un copil. Eforturile lor au fost zadarnice vreme de 8 ani de zile, pana anul acesta cand Ashley a ramas insarcinata ca prin minune. Cuplul aproape ca isi luasera adio de la visul lor de a avea un copil pe cale naturala.

Ei, bine, cei doi au avut partea de surpriza vieţii lor la primul examen cu ultrasunete. Ashley şi Tyson vor avea…patru fetiţe, în luna decembrie, iar momentul în care cei doi au aflat această veste a fost înregistrat şi apoi postat pe Internet. Acum face deliciul a milioane de oameni care trăiesc alături de tineri momentul senzaţional al conştientizării unei minuni.

„Nu mai puteam gândi normal. N-am fost în viaţa mea atât încântat şi de înspăimântat în acelaşi timp. Am aşteptat atât de mult să avem copii, iar acum suntem, evident, atât de fericiţi”, le-a spus Ashley jurnaliştilor. „Dar la acel moment, chiar nu am luat în considerare o variantă ca asta. Nu ştiam nimic despre ce înseamnă să ai cvadrupleţi şi care sunt riscurile.

Eram, pur şi simplu, încântaţi”, a continuat tânăra. Cei doi au postat totul despre această sarcină specială pe o pagină de Facebook intitulată „A miracle unfolding – Gardner Quadruplets”, care are deja 60.000 de fani, şi oferă imagini şi sfaturi de la viitoarea mămică.

Ashley si sotul ei au fost in culmea fericirii cand au aflat ca tanara este insarcinata. Sarcina a decurs normal, iar cei doi parinti s-au prezentat nerabdatori la medicul specialist pentru prima ecografie. Doctorul le-a dat, insa, o veste soc! Ashley era insarcinata nu cu un copil, nici cu gemeni, ci cu patru bebelusi deodata. Specialistii le-au spus parintilor ca sansele ca o femeie sa ramana insarcinata cu cvadrupleti chiar si in urma tratamentelor de fertilitate sunt extrem de rare.

Reactia celor doi parinti cand au auzit ca vor avea patru copii a fost de nepretuit! Eforturile lor au dat roade in cele din urma! Chiar daca va fi putin mai obositor sa aiba grija de patru bebelusi deodata, Ashley si Tyson Gardner asteapta cu nerabdare clipa cand isi vor strange copiii in brate.