Părinți de nota 10

Ironia sortii! Ce tine bebelusul in mana, la nastere!

ronia sortii fara niciun fel de gluma! Micutul acesta a venit pe lume intr-un mod unic si povestea lui deja face inconjurul lumii! O femeie din Alabama a dat nastere unui copil care a devenit vedeta din primele ore ale sale pe lume!

Lucy Hellein este din Alabama si a mers la ginecolog în luna august pentru a isi face o operatie simpla. Aceasta l-a rugat sa ii implanteze o bobina metalica. Obiectul se leaga de trompele uterine si impiedica astfel functia lor principala: aceea de a elibera un ovul pe luna.

Dupa aceasta interventie care i-a garantat ca nu va ramane insarcinata, cei doi nu s-au mai protejat deoarece femeia abia isi implantase metoda contraceptiva. Bobina metalica. Ce ciudat… Ei bine, in luna decembrie a aflat ca e insarcinata.

Lui Lucy Hellein nu i-a venit sa creada! Deja avea 18 saptamani si nu se astepta deloc la asta. Dupa ce a fost la un control, medicul i-a spus ca probabil bobina s-a deplasat la cateva zile dupa implantare. Din nefericire dispozitivul nu a aparut pe ecograf, cand a fost sa vada cat de avansata e sarcina.

Cele 9 luni au trecut ca prin magie si a venit momentul nasterii. Acest eveniment nu va fi uitat de nimeni, niciodata. De ce, va intrebati? Deoarece Dexter Tyler, fiul lui Lucy Hellein, a venit pe lume strangand cu putere in mana lui dreapta bobina metalica, obiectul care ar fi trebuit sa il impiedice pe el sa fie format in uter.

Imaginea a fost facuta chiar dupa nastere, cand micutul tinea bobina in mana: „Dexter trebuia sa fie! E clar, e minunea noastra. Data in care trebuia sa vina pe lume a fost 4 mai. Medicii ne-au zis ca a avut vointa! Chiar daca nu a fost planuit, familia mea se simte binecuvantat ca a venit pe lume”, sustin parintii lui, pe Facebook.

Bobina metalica ce se fixeaza pe trompele uterine este o metoda contraceptiva. Medicii sustin ca e sigura 99%, fix ca un prezervativ. Dar, dupa cum stim, pana si alea se rup deci si acest dispozitiv ne-a aratat ca, daca iti este scris sa devii parinte, nu exista contraceptie pe lume care sa impiedice asta!