Părinți de nota 10

10 lucruri pe care i le poți oferi mamei tale pentru a-i prelungi viața

Părinții ocupă un loc special în inimile noastre pentru noi toți. Cu trecerea anilor, relația dintre noi și părinți devine mai apropiată și vrem să îi vedem fericiți. Atunci când vine vorba de cadouri stăm de cele mai multe ori pe gânduri, ne întrebăm ce le lipsește, ce cadou am putea să le luăm ca să îi facem să zâmbească mai des.

Iată o listă de zece cadouri cool pentru părinții tăi.

1. Balansoar

Mai ales că vremea frumoasă de afară este propice pentru meditație și relaxare. Știm sigur că părinții care stau la casă se vor bucura de seri încântătoare pe terasa sau în balcon, la discuții lungi încălzite de o cană de ceai.

2. Abonament la reviste de sanatate
Este un cadou care le va arăta părinților tăi că îți pasă de ei și că îi vrei sănătoși. Iubirea și afecțiunea ta îi va mișca.

3. Bratara Fitbit
Îi vrei în trend cu ultimele tehnologii și cu o sănătate de fier? Ia-le un Fitbit, învață-i cum se folosește și explică-le avantajele tehnologiei asupra sănătății.

4. Masa de ping pong

Chiar dacă stau în apartament o mini-masă de ping pong poate da viață locuinței. Astfel îi îndemni pe părinți să se distreze, să facă mișcare și, cel mai important, te poți juca chiar tu cu ei…ca atunci când erai mic!

5. Carti de colorat pentru adulti

Poate părea un cadou plictisitor pentru tine, dar pentru părinți poate fi un exercițiu de creativitate și relaxare.

6. Gratar de exterior

Este un cadou care aduce familia împreună. Mesele în familie ne aduc pe toți aproape și păstrează ceva din magia copilariei.

7. Baterie externa pentru telefon

Îi va ține conectați și le va lua de pe cap grija telefonului atunci când uită sa îl încarce și nu sunt acasă.

8. Cântar de bucătărie

Le va face viața mai ușoară atunci când fac delicioasele lor rețete. Astfel îi ajuți să treacă de la măsuri de tipul “o lingură de zahăr, două de sare” la măsuri mai precise.

9. Geanta de picnic

Acum că au mai puține griji și mai mult timp la dispoziție îi poți încuraja să petreacă mai mult timp afară, să iasă la plimbare și, de ce nu, să se regăsească așa cum erau în tinerețe.

10. O scrisoare

Este cel mai frumos și profund cadou pe care îl poți face părinților tăi. Spune-le ce simți pentru ei, cât de mult îți lipsesc uneori și pentru ce le mulțumești. Este un proces terapeutic și pentru tine, dar și pentru ei.

Tot nu te-ai hotărât care este cel mai potrivit cadou pentru părinții tăi? Probabil o vizită este cel mai neprețuit cadou pe care ai putea să îl faci.