Părinți de nota 10

„Fă-i ceva să nu mai zbiere atât.” a strigat un tânăr, la o mamă cu un bebeluș. Ce a urmat insa, te lasa fara cuvinte

Lucy Khatami este o tânără mămică din Marea Britanie, care a decis într-o dimineață să ia micul dejun la o cafenea din preajmă. Era pentru prima dată când ea și copilul ei de 8 luni au vizitat un local atât de aglomerat.

Deși mama era fericită că o să mănânce ceva gustos într-o atmosferă desprinsă de rutină, bebelușul se pare nu a fost la fel de bucuros să-și schimbe locul și anturajul. Acesta a început să plângă și să arate nazuri.

Lucy încerca cumva să-l liniștească, dar străduințele sale erau zadarnice, copilul a început să țipe și mai tare. Dintr-odată cineva de la masa vecină a strigat: „Fă-i ceva să nu mai zbiere atât!”. Era un tânăr indignat de vreo 20 de ani.

Femeia frustrată, nici nu a apucat nimic să zică, când tatăl băiatului l-a apucat de ureche și i-a zis pe un ton serios: „Crezi că ai fost mai bun când erai mic? Pe tine te auzea tot blocul când țipai. Acum mergi și cereți scuze. Servește-o pe această doamnă cu micul dejun, vezi că are mâinile ocupate”.

Spre surprinderea lui Lucy, tânărul s-a ridicat și i-a adus rușinat o ceașcă de cafea și micul dejun.

Femeia a fost foarte impresionată de cele întâmplate, așa că nu s-a putut abține să nu facă o postare pe Facebook:

„Îi mulțumesc acestui tată, că și după 20 de ani, încă ține minte ce înseamnă să ai copil mic” – a scris Lucy , pe pagina sa.

Cu siguranță, doar adevărații părinți pot înțelege ce înseamnă asta.