Părinți de nota 10

5 modalitati de a slabi chiar daca alaptezi

Sarcina iti daruieste pe langa bucurii, senzatii unice, implinire si alte beneficii si kilograme in plus. Unele femei reusesc sa se mentina in limitele recomandate in timpul celor 9 luni, in timp ce altele acumuleaza kilograme cu zecile.

Dupa ce isi aduc pe lume copiii, femeile vad cu adevarat rezultatul poftelor necontrolate: grasimi inestetice, piele lasata si vergeturi. De cele mai multe ori proaspetele mamici asteapta sa termine cu alaptarea pentru a incepe procesul de slabire.

Exista, insa, lucrurile pe care mamicile le pot face pentru a scapa de kilogramele in plus, chiar daca alapteaza.

1. Nu incerca sa slabesti in primele 6 saptamani dupa nastere
Programul haotic al unei mame care abia a adus pe lume un copil se poate dovedi mult prea stresant si obositor pentru a lasa timp si chef unei incercari de slabire.

Mai mult decat atat, in prima perioada de dupa nastere, cand mama isi stabileste si un program de alaptare, iar bebelusul incepe sa se obisnuiasca cu mediul extrauterin si isi formeaza si el un program de somn si masa, corpul mamei se schimba in mod natural.

Pierderea in greutate survine in urma stabilirii procesului de alaptare. Peste 500 de kilocalorii se pierd intr-o zi cand mama isi hraneste bebelusul.

Citeste continuarea pe demamici.ro