Părinți de nota 10

Cel mai mare mall cu ritual de relaxare inclus!

București, 5 Martie: AFI Cotroceni a dat startul primului Ritual de Relaxare la mall. Vizitatorii care aleg să se relaxeze folosind serviciile partenerilor programului sunt răsplătiți garantat cu un premiu surpriză. Cel mai mare mall din România le propune astfel clienților să îmbine utilul cu plăcutul, dar mai ales shopping-ul cu un moment prelungit de răsfăț. Proiectul se va desfășura pe tot parcursul anului.

Celor mai mulți dintre noi ne rămâne din ce în ce mai puțin timp pentru a ne dedica activităților care ne-ar putea încărca bateriile – spre exemplu, cititul unei cărți, o masă în oraș cu prietenii sau o sesiune de îngrijire la un salon de beauty.

AFI Cotroceni le amintește clienților săi că un lucru extrem de important este să aibă grijă de ei și că oportunitățile de relaxare sunt la îndemâna oricui în cel mai mare mall din România. Astfel, noul program – Ritualul de Relaxare, îi răsplătește cu premii pe cei care vin în mall și aleg să îmbine shopping-ul cu momente de răsfăț.

”În AFI Cotroceni, pe tot parcusul anului, îi vom răsplăti pe cei care, indiferent de cât de încărcat ar avea programul, aleg să își lase pașii ghidați spre zonele de relaxare disponibile în cel mai mare mall din România.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai multe informații despre mecanismul campaniei pot fi găsite pe site-ul AFI Cotroceni, secțiunea Campanii.

Despre AFI Cotroceni: Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu exopozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.