Părinți de nota 10

6 motive pentru care bebelusii nascuti in martie sunt speciali

Zilele mohorate de iarna sunt pe sfarsite, iar aerul de primavara se simte tot mai mult de la o zi la alta. Florile incep sa apara, iar soarele te cheama la plimbari lungi prin parc. E o luna minunata in care sa devii mama, dar si o luna magica in care sa te nasti.

De ce bebelusii nascuti in luna martie sunt speciali, potrivit stiintei:

1. Vor detine functii de conducere in corporatii

Bebelusii nascuti in luna martie au mai multe sanse de a obtine biroul mult ravnit de angajati. Cercatarile indica faptul ca in martie sunt nascuti cei care ocupa cele mai multe functii de CEOs. Un studiu care a avut ca esantion 375 de persoane cu functii de conducere a demonstrat ca 12,5% dintre acestea sunt nascute in luna martie.

2. Nu sunt predispusi la miopie la fel de mult ca bebelusii nascuti in vara

Spre deosebire de copiii nascuti in iunie sau iulie, bebelusii care vin pe lume in luna martie au mai multe sanse de a trece cu brio un test oftalmologic, iar dioptriile nu le vor da batai de cap.

Un studiu desfasurat pe 300.000 de aplicanti pentru cariera militara a relevat faptul ca persoanele nascute in vara au cele mai multe sanse de a avea probleme cu vedere, spre deosebire de cei nascuti primavara. In orice caz, cei care au “cei mai buni ochi” sunt copiii care vin pe lume iarna.

3. Sunt optimisti convinsi

Un studiu din 2014 arata faptul ca bebelusii nascuti in martie, precum si cei din aprilie si mai sunt optimisti din nastere, daca ne este permisa aceasta exprimare. Avand punctaje mari in ceea ce priveste ritmul activ al vietii, nascutii din martie privesc totul cu mai mult optimism decat ceilalti.

Vezi celelalte 3 motive pe demamici.ro