Părinți de nota 10

Tatăl trece pe la fosta soţie să aducă medicamente copilului – I se frânge inima când intră în apartament

Din păcate, se întâmplă uneori ca unele familii să se despartă. Aceasta se poate dovedi a fi cea mai bună opţiune după ce toate celelalte soluţii posibile sunt epuizate.

Acesta a fost şi cazul lui Brandon Carpenter şi al fostei sale soţii. În ciuda faptului că au un copil împreună, cei doi au hotărât că ar fi mai bine ca drumurile lor să se despartă.

Dar, după cum Brandon a dezvăluit mai târziu, separarea nu înseamnă că vă veţi transforma în inamici – mai ales atunci când sunteţi părinţi ai aceluiaşi copil.

Brandon Carpenter are o fiică superbă. Cu toate că el şi mama copilului s-au despărţit, acest lucru nu a avut vreun impact asupra iubirii sale faţă de fiica sa şi a respectului pentru mama ei. El a dovedit aceste lucruri într-un mod care a primit o mulţime de aprecieri din toate colţurile lumii.

Fosta lui soţie l-a întrebat dacă ar putea să treacă să lase nişte medicamente pentru fiica lor. Însă când Brandon a ajuns la apartamentul ei, el a descoperit ceva care l-a întristat profund: frigiderul era aproape gol, conţinând doar câteva sticle cu apă.

Acest lucru l-a făcut să ia măsuri imediate, acţiune pe care a relatat-o ulterior într-un postare pe Facebook, care a devenit în scurt timp virală.

Brandon a remarcat totuşi ceva îmbucurător: cămara fostei sale soţii era plină cu alimente pentru fiica lui, lapte praf pentru bebeluşi, biscuiţi pentru copii şi multe altele.

Când Brandon a închis uşa frigiderului, a ştiut ce are de făcut.

Brandon s-a dus direct la supermarket şi a cumpărat o listă lungă de produse alimentare pentru fosta sa soţie.

„Ea are un serviciu cu normă întreagă şi apoi o are şi pe fiica mea”, a explicat Brandon ulterior pe Facebook. „Plăteşte chiria şi toate facturile, în plus mai are şi rate la o maşină. Aşa că m-am dus astăzi la cumpărături pentru a mă asigura că va avea de mâncare pentru următoarele câteva săptămâni. Doar pentru că nu suntem împreună asta nu înseamnă că nu pot să mă asigur că are tot ce îi trebuie.”

Brandon a explicat că a făcut acest lucru din respect pentru mama fiicei sale şi înţelege că o mamă fericită înseamnă un copil fericit.

„Dacă mama copilului meu este în regulă, atunci ştiu că are grijă de fiica noastră cât se poate de bine şi asta mă face fericit. Unii dintre voi aţi putea crede că voi asigura doar necesarul pentru fiica mea, dar aceasta este gândire de copil. Este timpul să ne maturizăm şi să ne asumăm responsabilitatea în toate aspectele vieţii!” – concluzionează Brandon în postarea sa de pe Facebook.

Neînţelegeri apar în orice relaţie, dar este important să încerci să rămâi cerebral, mai ales atunci când este implicat un copil. Comportamentul minunat al lui Brandon este într-adevăr ceva din care orice părinte ar putea învăţa.