Părinți de nota 10

Cele mai frumoase lucruri aduse de sarcina

La finalul sarcinii vei tine in brate cel mai minunat bebelus din lume! Dar pana atunci poti avea parte de multe alte momente, avantaje si experiente in aceasta perioada. Citeste aici care sunt cele mai frumoase lucruri aduse de sarcina.

Greturi matinale, dureri de spate, retentie de apa, kilograme in plus, mers de ratusca si cate si mai cate, dar sarcina nu este doar despre ele! Hai sa vedem partea fantastica a sarcinii si sa discutam despre acele lucruri minunate pe care ti le aduce sarcina.

Par mai dens

Hormonii nu-ti dau doar batai de cap si indispozitii oscilante, ci si posibilitatea de a te bucura de un par mai dens, mai sanatos si mai stralucitor.

Unghii superbe

Asteapta-te la mai multe complimente si atunci cand va fi vorba despre unghiile tale, fiindca multe femei gravide au remarcat ca in aceasta perioada o crestere mult mai rapida a unghiilor, in plus aspectul acestora era vizibil imbunatatit: nu se mai exfoliau si nu se mai rupeau atat de usor.

Sani mai mari

Burtica devine mai mare, dar si decolteul in timpul sarcinii pare mai frumos, iar unele gravide au recunoscut ca au avut nevoie de un sutien cu o marime mai mare!

Piele de vis

Te simti mai frumoasa ca oricand, iar pielea ta este stralucitoare. La propriu, sustin specialistii.

Citeste mai mult pe superbebe.ro