Părinți de nota 10

Motivul pentru care soția mea contează pentru mine mai mult decât copiii mei

Mike Berry este scriitor și tatăl mai multor copii. El a împărtășit în blogul său de ce soția lui are mai multă importanță decât copiii lui și de ce această idee este importantă pentru o familie. Acest articol a fost foarte popular și a fost împărtășit multor oameni. Unii oameni i-au criticat ideea, în timp ce alții s-au inspirat din gândul său.

Mike și soția lui sunt căsătoriti de 17 ani. Ei cresc 8 copii adoptați, în afară de aceasta, se angajează într-o mulțime de activități sociale pentru a sprijini alte familii care se confruntă cu probleme și probleme. Ei sunt obiectivi in a ajuta aceste familii să construiască o relație armonioasă.

Iată articolul lui Mike.

De obicei, este ora 8:30 când îmi dau două fiice primul avertisment că este timpul. Și la orele 21 le spun: „Ar trebui să te duci în camera ta”. Fac asta aproape în fiecare seară. Și ele susțin de fiecare dată: „De ce trebuie să mergem la culcare la 9 ani? Nu mai suntem copii! ”

„Nu trebuie să te culci acum, îți cer doar să pleci din camera de zi. Mama și cu mine nu ne-am mai văzut întreaga zi, pentru că ne-am concentrat pe munca noastră. Avem nevoie de timp pentru a fi împreună „.

Fetele își freacă ochii.

Sincer, am urmat această regulă atâta timp cât îmi amintesc. Am fost părinți timp de 15 ani și copiii nu ne-au luat niciodată tot timpul. Soția mea și cu mine petrecem mult timp cu copiii noștri, dar niciodată 24/7. Ne iubim copiii și, bineînțeles, ei joacă un rol imens în viața noastră. Ei se pot baza întotdeauna pe noi și pot primi ajutorul și sprijinul nostru.

Dar în afară de copii, există „noi”. Relatia noastra. Kristin și cu mine trebuie să ne asigurăm întotdeauna că căsnicia noastră este puternică și sănătoasă. Există mai multe motive pentru care este important și aici sunt 4 dintre ele.

1. O căsnicie sănătoasă este piatra de temelie a casei.

După părerea lui, piatra de temelie a familiei nu sunt copiii. Copiii joacă un rol important in familie, dar nu sunt cei care dețin această structură haotică pe care o numim familie. Deci cea mai importantă parte a familiei este soțul și soția. Tu ești tu care are toată responsabilitatea pentru că copiii își iau căile pe baza exemplului tău.

2. Înaintea lor, noi am fost.

Ne-am întâlnit înainte de a veni copiii. Deci, am fost doar doi. Eram îndrăgostiți, mergeam la orele de curs și aveam apeluri telefonice non-stop și am decis să rămânem împreună pentru tot restul vieții. Așa că am reușit să avem o familie cu copiii noștri.

Desigur, ne-a adus fericire și noroc, dar căsnicia noastră este sacră și valoroasă. Prin urmare, trebuie să ne asigurăm că facem totul pentru a o proteja.

3. După ei, vom fi noi.

Totul se schimbă, nu rămâne pentru totdeauna. Copii cresc zilnic și devin adulți la un moment dat. Deci ne lasă cuibul la un moment dat. „Nu știu despre tine, dar nu există niciun loc în casa mea pentru un copil de 30 de ani.

Deci, când părăsesc casa, au propriile familii și își cresc copiii, aș vrea ca relația mea cu soția mea să rămână la fel de puternică și intimă ca la începuturile ei. Și pentru a avea un astfel de viitor, trebuie să lucrăm la această relație chiar acum. Relația noastră ar trebui să fie o prioritate. Desigur, nu este la fel de ușor cum pare ”

4. Trebuie să stabilim un exemplu de viitor.

Copii urmează calea părinților lor. Mike spune întotdeauna că „noi crestem adulți, nu copii”. Obiectivul lui Mike este să-și arate căsătoria ca un exemplu bun pentru copiii săi, deoarece copii ar avea o atitudine pozitivă față de întâlniri, căsătorie și iubire. Atunci când copii văd o relație bună cu părinții lor, ei se vor ocupa și de relațiile lor.

„Avem programe nebunești. Întotdeauna nu avem timp liber. Petrecem întreaga zi cu copii noștri. De aceea le cer să se ducă în camera lor in fiecare seara la orele 21:00. De aceea soția mea și cu mine avem o întâlnire de două ori pe lună și ieșim. Pentru că contează.

De aceea, soția mea vine înaintea copiilor mei „.

Ce părere aveți despre acest articol? Esti de acord cu asta? Împărtășește-ți părerile în secțiunea de comentarii de mai jos.