Părinți de nota 10

Parintii au aflat ca e bolnavioara si au abandonat-o in spital… ELENA A DEVENIT MAMA PENTRU MICUTA ALMA

Elena Dinu, o bucuresteanca cu suflet mare, s-a inscris in proiectul “Niciun copil singur in spital” sustinut de Asociatia Inima Copiilor. 100 de persoane fac voluntariat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Marie Curie din Capitala si le ofera afectiune micutilor bolnavi, abandonati in spital.

Ii tin in brate ore in sir si le ofera caldura pe care parintii n-au putut sau n-au vrut sa le-o dea.

Alma a venit pe lume prematur, fiind diagnosticata inca de la nastere cu mai multe probleme de sanatate. Mama ei, cu alti 7 copii acasa, a abandonat-o in spital. Le-a spus cadrelor medicale ca nu-si permite sa o trateze si s-o ingrijeasca.

A fugit de responsabilitate si nu a vrut sa mai stie nimic despre fetita pe care a adus-o pe lume.

Alma a fost primul copilas pe care Elena Dinu l-a luat in brate.

“Pe ea mi-au pus-o în brate în prima mea zi de voluntariat. A fost primul copil de care m-am ocupat. M-am speriat. Fetița era intubată, plină de fire. Nu era foarte prezentă. Dar, după operația la cap, s-a schimbat.

Acum, o văd agățându-se de mine și recunoscându-mă. O văd că începe să mă urmărească. A înviat. Este un alt copil, iar între noi există o relație dincolo de ce pot să descriu în cuvinte”, a declarat femeia.

Timp de 2 luni, bucuresteanca de 48 de ani, fara copii, a mers zilnic la spital, dupa serviciu, petrecand cu Alma ore in sir. O tinea in brate, ii canta… o inconjura cu dragostea pe care mama naturala nu a vrut sa i-o dea.

Citeste mai mult pe demamici.ro