Părinți de nota 10

Imagini SUPERBE care arată cum se dezvoltă BEBELUȘUL în burtică. Te vor emoționa până la lacrimi

Chiar înainte ca o femeie să afle dacă este însărcinată, există evoluții importante care au loc în pântecele ei. Fotograful suedez Lennart Nilsson a petrecut 12 ani făcând fotografii incredibile ale fiecărei etape pe care o celulă o trece în călătoria sa de la fertilizare la naștere.

Aceste fotografii au fost realizate cu camere convenționale cu lentile macro, un endoscop și un microscop cu scanare electronică.

Rezultatele absolut fascinante sunt prezentate mai jos pentru a putea să înțelegem mai bine principalele etape din dezvoltarea embrionului.

Embrionul în dezvoltare, la 22 de zile. Zona gri va deveni creierul copilului

Fotograful Lennart Nilsson și-a petrecut 10 ani din viață înregistrând creșterea embrionului uman, de la concepție până la naștere.

A reușit să obțină fotografii foarte precise cu ajutorul unui cistoscop – un instrument medical, care este utilizat pentru a examina interiorul vezicii urinare.

A atașat acestuia un aparat de fotografiat și o lumină și a reușit astfel să facă mii de fotografii ce au urmărit viața embrionului în uterul mamei sale.

Nilsson a reușit să facă ceva cu adevărat minunat: pentru prima dată, oamenii au putut să vadă cu ochii dezvoltare timpurie a vieții umane. Acest proces este unul foarte complex și totodată magic, care merită toată atenția noastră:

10 săptămâni; Pleoapele sunt deja pe jumătate deschise. În câteva zile, acestea vor fi formate complet