Părinți de nota 10

6 motive pentru care bebelusii nascuti in februarie sunt speciali POTRIVIT STIINTEI

Stiinta arata ca bebelusii care se nasc in luna februarie au mai multe avantaje in comparatie cu ceilalti mai ales in ceea ce priveste cresterea fizica, creativitatea si sansa la alegeri prezidentiale. Da, ati inteles bine. Nu e de mirare ca Ziua Presedintilor se sarbatoreste in aceasta luna.

6 motive pentru care bebelusii nascuti in februarie sunt speciali:

1. Ar putea avea sansa la o cariera in baschet

Potrivit unui studiu intreprins de cercetatorii de la Harvard in anul 2006, copiii care vin pe lume in februarie sunt mai inalti si cantaresc mai mult. Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 21.000 de subiecti, copii de 7 ani. Cei nascuti in a doua luna a anului aveau o inaltime mai mare decat ceilalti de varsta lor. O alta dovada a acestui lucru e si faptul ca Michael Jordan, celebrul star din lumea baschetului, este nascut pe 17 februarie.

2. Sunt mai inteligenti

Acelasi studiu a demonstrat si faptul ca acei copii nascuti in timpul iernii s-au descurcat mai bine la testele de inteligenta decat ceilalti. “Rezultatele studiului, analiza variabilelor neurocognitive, au aratat ca bebelusii nascuti in iarna – primavara sunt mai inteligenti.”

3. Au dezvoltata latura artistica

Bebelusii nascuti in februarie sunt fie Varsatori, fie Pesti, ambele zodii fiind strans legate de aria originalitatii si creativitatii. Chiar daca nu aveti o afinitate pentru astrologie, afirmatia ramane valabila si a fost demonstrata de un studiu intreprins de United Kingdom’s Office for National Statistics. Cercetarea a scos la iveala faptul ca persoanele nascute in februarie au sanse mari sa devina artisti.

continuarea pe demamici.ro