Părinți de nota 10

O femeie a descoperit că este însărcinată pentru a doua oară dar ultrasunetele au scos la iveală ceva diferit

Eliomária Gomes a avut o gestație naturală extrem de rară, se întâmplă cu o femeie la fiecare 600 mii de cazuri.

Locuitorea orașului Riachão do Jacuípe a dat naștere la patru copii care s-au născut pe 26 ianuarie. Băiatul Elias și fetele Maria Eduarda, Maria Eloisa și Maria Elena s-au născut în spitalul José Maria de Magalhães Neto, în Salvador.

Ce părea imposibil. Ce părea să nu aibă nici o cale de ieșire. Dar Isus mi-a schimbat norocul, e un miracol că sunt aici. Pentru Dumnezeu toată onoarea și toată gloria.

Mama este un agent de vânzări și tatăl este un șofer de camion. Comunitatea locală i-a ajutat să facă față costurilor. „Ei au făcut-o, au donat scutece, patuturi, indiferent cât de mult am cumpărat, pentru că au fost patru copii, totuși”

A fost un miracol de la început, o iubire necondiționată a oamenilor de care nici măcar nu mi-am dat seama și ei au venit să ajute cu donații. În momentul de față, trebuie să le mulțumesc foarte mult „.

Aceasta a fost a doua sarcină a lui Eliomaria. Cuplul are deja un fiu de 9 ani. Spune că a fost foarte surprinsă că a descoperit că vor fi patru copii. „Nu credeam, în familia mea, nici în ceasoțul meu, nu avem gemeni, așa că la început a fost o speranță, dar miracolul a fost acceptat și gata”.